Nem tudom hol van a személyim, nem találom. (? )
Vegyél egy tárcát abba hord. Ha elhagyod akkor egybe hadj el már mindent legalább. De nem hagyod el mert a pénzed úgyis félted!:P
Keressed...
Szerintem várj egy két hetet még és nézegesd sűrűn a postaládát. Ha elhagytad lehet valaki megtalálja és leadja valahol. Én jártam már így... Már majdnem indultam csináltatni a papírjaim mikor egy kis faluból küldték borítékban. Hát kiderült hogy én a benzinkúton ott tankoltam és a kocsim tetején felejthettem a tárcámban.
Ha meg nem jön semmi meg nem is találod csináltatnod kell másik személyit ,mert mindíg akkor kell pont figyeld meg mikor nincs nálad.
Személyi igazolvány elvesztése, eltulajdonítása esetén:
Kérelmező rendelkezik érvényes útlevéllel vagy új típusú kártya formátumú vezetői engedéllyel, akkor: útlevél vagy vezetői engedély, születési anyakönyvi kivonat, hatósági bizonyítvány személyi számról, 1.500,- Ft-os illetékbélyeg. Lakcímigazolvány pótlása: 1.000,- Ft-os illetékbélyeg.
Kérelmező nem rendelkezik sem érvényes útlevéllel, sem új típusú vezetői
engedéllyel, akkor: születési anyakönyvi kivonat, nőknél házassági anyakönyvi kivonat, személyi számot tartalmazó hatósági bizonyítvány, 3.000,- Ft-os illetékbélyeg.
Először is be kell jelenteni a rendőrségnek.
Nem ellopták, hanem elhagyta. Ha elhagyta, a rendőrségről az okmányirodába küldik. Ha ellopták, akkor egyből kell feljelentést tenni. Amint bejelented, hogy újat kérsz, a régi automatikusan érvénytelen lesz, ha leadod, ha nem. Nekem pl vissza is adták a lejárt személyitmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!