Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem tudom hol van a személyim,...

Nem tudom hol van a személyim, nem találom. (? )

Figyelt kérdés
már 1 hete nem találom itthon minden olyan helyet megnéztem ahova rakhattam hanyag vagyok kicsit. nem is emlékszem hogy mielött eltünt volt e nálam . Akkor most csináltassak újat vagy mi legyen? nem tudom. :(
2011. szept. 4. 01:48
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Nálam van.
2011. szept. 4. 02:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy tárcát abba hord. Ha elhagyod akkor egybe hadj el már mindent legalább. De nem hagyod el mert a pénzed úgyis félted!:P

Keressed...

Szerintem várj egy két hetet még és nézegesd sűrűn a postaládát. Ha elhagytad lehet valaki megtalálja és leadja valahol. Én jártam már így... Már majdnem indultam csináltatni a papírjaim mikor egy kis faluból küldték borítékban. Hát kiderült hogy én a benzinkúton ott tankoltam és a kocsim tetején felejthettem a tárcámban.

Ha meg nem jön semmi meg nem is találod csináltatnod kell másik személyit ,mert mindíg akkor kell pont figyeld meg mikor nincs nálad.

2011. szept. 4. 02:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Személyi igazolvány elvesztése, eltulajdonítása esetén:

Kérelmező rendelkezik érvényes útlevéllel vagy új típusú kártya formátumú vezetői engedéllyel, akkor: útlevél vagy vezetői engedély, születési anyakönyvi kivonat, hatósági bizonyítvány személyi számról, 1.500,- Ft-os illetékbélyeg. Lakcímigazolvány pótlása: 1.000,- Ft-os illetékbélyeg.

Kérelmező nem rendelkezik sem érvényes útlevéllel, sem új típusú vezetői

engedéllyel, akkor: születési anyakönyvi kivonat, nőknél házassági anyakönyvi kivonat, személyi számot tartalmazó hatósági bizonyítvány, 3.000,- Ft-os illetékbélyeg.

2011. szept. 4. 03:55
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Ha van jogsid vagy útleveled, akkor ne csináltass személyit. Ezek ugyanis egy az egyben pótolják mindenhol. Aztán ha nem kerül elő és már nagyon szeretnéd, hogy legyen, akkor megcsináltathatod, de jó tudni, hogy ma már egyáltalán nem létszükséglet a személyi.
2011. szept. 4. 11:58
 5/8 Tetszik a ***** válasza:
Először is be kell jelenteni a rendőrségnek. El se hinnéd, mi mindent meg lehet tenni egy személyi igazolvánnyal. Utána az előző válaszolókra kell hallgatni. Ha netalántán meglesz, azt is bejelented a rendőrségnek, hogy nem kell tovább keresni.
2011. szept. 4. 12:37
 6/8 A kérdező kommentje:
hát nem csak azt hagytam el hanem benne volt a lakcím kártya és az adó kártya ezzel együtt 7000 körül lenne az összes
2011. szept. 4. 14:49
 7/8 bp1985 ***** válasza:

Először is be kell jelenteni a rendőrségnek.

Nem ellopták, hanem elhagyta. Ha elhagyta, a rendőrségről az okmányirodába küldik. Ha ellopták, akkor egyből kell feljelentést tenni. Amint bejelented, hogy újat kérsz, a régi automatikusan érvénytelen lesz, ha leadod, ha nem. Nekem pl vissza is adták a lejárt személyitmet.

2011. szept. 4. 18:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! Még kutatok itthon hátha megtalálom de ha nem lesz meg akkor elmegyek a Rendőségre. :/
2011. szept. 5. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!