Ha lejár a személyim, azt mennyi időn belül kell/tanácsos megújítani?
Figyelt kérdés
Ha most néhány hónapig nem tudok új személyit készíttetni, elegendő az útlevél?
Van bármi hátrányom abból, ha csak később újíttatom meg a személyim?
Útlevelem és kártyás jogsim is van.
2011. máj. 17. 14:39
1/9 anonim válasza:
ha van érvényes útleveled vagy kártya formátumú jogsid, akkor nem is kell személyit csináltatnod, mindkettővel (külön-külön) tudod magad igazolni. Sehol semmi hátrányod nem származhat abból, hogy mással igazolod magad.
(okmányos)
2/9 anonim válasza:
az útlevél a legerősebb igazolvány, semmilyen hátrányod nem származhat abból, hogy nincs személyid, ha van érvényes útleveled !!
3/9 anonim válasza:
Kivéve ha kölcsönt szeretnél felvenni a bankba. ott nem fogadnak el személyin kívül mást.
4/9 anonim válasza:
harmadik, ez nem igaz, a páromnak 5 éve nincs érvényes személyije, mindenhol a jogsijával igazolja magát, lakáshitelt és személyi kölcsönt is vett fel vele természetesen. Ugye nem gondolod, hogy egy bank felülbírálhatja a törvényt?
5/9 anonim válasza:
Kivéve ha kölcsönt szeretnél felvenni a bankba. ott nem fogadnak el személyin kívül mást.
6/9 anonim válasza:
Én majdnem egy év után csináltattam meg az újat és még útlevelem sincs meg jogosítványom sem.
7/9 anonim válasza:
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:29
Ismételgeted itt a hülyeségeidet, mint valami B-kategóriás papagáj.
Bank nem ad kölcsönt. Bank hitelt ad.
Elég az útlevél.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem kapkodok vele.
Hitelt (kölcsönt) meg úgysem veszek fel.
2011. máj. 18. 07:24
9/9 anonim válasza:
Te hallod az a vicc hogy nem csak én vagyok 67 % os a világon. Elég gyakori hogy valaki 67% so legyen. Üzenem annak aki utánoz hogy ne utánozzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!