Lejár a személyim. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Igen újat kell csináltatnom, de van egy kis problémám.
Pár nap múlva lejár a személyim. Március elején kértem időpontot, azonban csak holnapra tudtak időpontot adni.
Május 3-án lesz egy érettségi vizsgám, ami nagyon fontos, és valamivel igazolnom kell a személyazonosságomat.
Jogosítványom nincs, útlevelem se, diákom -tanulói jogviszony nem lévén- meg érvénytelen.
Mit tehetek ilyenkor? Megérkezik 2 hét alatt? Vagy ha nem, adnak valami ideigleneset(Vagy ezt kérni kell?)?
2010. ápr. 15. 21:00
1/4 anonim válasza:
Elképzelhető hogy megérkezik, de ha nem az se gond.
Mikor csináltatod az újat, kapsz majd egy papiruszt a személyivel egyenértékű.
2/4 anonim válasza:
Nyugi, adnak ideiglenest. Nekem is épp olyanom volt nyelvvizsgán,és elfogadták.
3/4 anonim válasza:
azt a papírt amit adnak kötelesek elfogadni úgy tudom minden vizsgán, ill. akár határellenőrzésnél is, meg igazoltatásnál is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. ápr. 15. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!