Loptam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Loptam a szüleimtől. Lebuktam, és kérik hogy adjam vissza, mert jobban járok.De tagadom.Nincs pofám eléjük állni és bevallani, hogy igen én voltam, mert mindent megkapok. Nem is értem miért vettem ki ezt a pénzt... segítsetek, mit mondjak, mit csinálják? Azt mondták ha nem adom vissza akkor mindennap átfogják kutatni a szobám, táskám, a lakást mindent. Segítsetek.

2012. ápr. 22. 17:38
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Tényleg fogalmam sincs... nem szeretnék semmit, mert amit kérek azt megis kapom(általában). Semmire nincs szükségem.... :( Csak láttam a pénzt és jó ötletnek tünt, de nagyon sajnálom.
2012. ápr. 22. 18:18
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Add vissza nekik, hülyegyerek és kérj bocsánatot. Nem fogják leszedni a fejed, nyugi.
2012. ápr. 22. 18:25
 23/34 anonim ***** válasza:
Szia!Én is átéltem ezt a dolgot,de a másik oldalról.Az én fiam is elvett tőlünk pénzt.Tudtuk hogy ő volt,tagadott a végsőkig.Hidd el,ez a legrosszabb,mert a tagadást a hazudozást nehezebb megbocsájtani.Inkább állj oda szüleid elé,és valld be,mond el hogy szégyenled magad,és magad se tudod miért tetted.Kérj bocsánatot és add vissza a pénzt.
2012. ápr. 22. 18:29
 24/34 A kérdező kommentje:
És ti ezek után ugyan ugy tudtok nézni a fiatokra, mint előtt??:( Gondolom van bennetek némi bizalom hiány és már nem hagyjátok szem előtt a pénzt, pénztárcát...
2012. ápr. 22. 18:30
 25/34 anonim ***** válasza:
90%
Haver, ne parázz már annyira! Loptál pár ezer forintot, bocsánatot kérsz és visszaadod. Egy perc alatt megbocsátanak. Mit gondoltál? Hogy kitagadják a saját fiukat a családból ennyiért? Ne szórakozz már, nem a házat gyújtottad fel, vagy a nagyit ölted meg!
2012. ápr. 22. 19:00
 26/34 anonim ***** válasza:
Hát szégyellheted is magad,meg lopod a szüleid miközben mindent megkapsz.Én soha nem teszem el a pénztárcám,előttük van és soha nem nyúltak -nyúlnak bele.Kérnek kapnak.A becsületet csak egyszer lehet el lőni.Ezentúl bármi lesz rád fognak tippelni.Ha volt pofád el lopni, legyen eléjük állni is.
2012. ápr. 22. 19:00
 27/34 A kérdező kommentje:
Egyszerűen még mindig nincs pofám lemenni,már elindultam, de nem merek eléjük állni. Nem tudom hogy kezdjem s mit mondjak... nincs pofám. Éhes is vagyok nagyon és szomjas is. De egyszerűen nem megy.........:(
2012. ápr. 22. 19:12
 28/34 anonim ***** válasza:

Embereld meg magad, most állnod kell a szidalmat és még jól fel is pofoználak, ha a gyerekem lennél. Egy jó darabig bizalmatlanok lesznek, sokat kell majd bizonyítanod, de ha most nem teszed meg, akkor csúnya világod lesz.

Szóval ezen jobb most túl esni, mert később rosszabb lesz, főleg, hogy bűntudatod is van.

2012. ápr. 22. 19:40
 29/34 A kérdező kommentje:
Ha félhalálra vernének azt is megérteném... :((( 10 percen belül erőt veszek és lemegyek és bevallok mindent.
2012. ápr. 22. 19:49
 30/34 anonim ***** válasza:
Meg kell mondanod.Ha én lennék a szüleid helyébe, most nagyon-nagyon rosszul érezném magam. Mit ronthattam el, hogy a fiam ezt tette velem? tudják, hogy te voltál. 19 évesen legyen benned annyi gerinc, hogy bocsánatot kérsz, és visszaadod. Nőjjél már fel!
2012. ápr. 22. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!