Loptam a szüleimtől, hogyan tehetem jóvá?
El kell monadanod, és meg kell győznöd őket arról, hogy megbántad amit tettél, nem fog újra előfordulni, és kész vagy helyrehozni, amennyire tőled telik.
Nagyságrendileg kb. mennyi volt, van esély rá hogy visszaadd akár a felét?
nem szoktam én ilyen lenni de most leírom az első gondolatot ami eszembe jutott : nem vagy normális
és most minden kedvességemet összegyűjtve próbálok rendes választ is adni már ha ilyen kérdésre lehet.Történt már valakivel hasonló? Mit tegyél?
akinek egy csepp esze is van és gerinc a hátában az a saját szüleitől nem fog lopni
elképzelhetőnek tartok olyan esetet hogyha valaki bajba kerül és pénzzel megoldható akkor nekik őszintén elmondva segítséget kérek tőlük ők pedig segítenek a pénzzel
Mit tegyél? Mond el nekik előbb vagy utóbb úgy is ki fog derülni legalább tőled tudják meg
Simán lehet, hogy magadtól loptad azt a pénzt. Lehet, hogy a továbbtanulásodra volt félretéve...
Amúgy szerintem is mondd el, úgyis kiderül. Jobb, ha tőled tudják meg, mintha rájönnek maguktól.
Amúgy tényleg mennyi az a rengeteg? Mit vettél belőle?
nekünk is van széfünk, már gyerekkorom óta. mikor meglett, a szüleim tisztázták velem a "feltételeket": megadják a számkombinációt, de ha csak 1 ft is eltűnik, megégetik a kezem.
soha sem nyúltam bele a tudtuk nélkül, mindig csak akkor, amikor megkértek rá.
egyébként próbáld összeszedni azt a pénzt és visszatenni. ha ez lehetetlen, akkor mondd el nekik. ha nem ma, jövő héten/hónapban észreveszik a hiányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!