Loptam a szüleimtől, hogyan tehetem jóvá?
Mindenképpen Te mondd el, és minél hamarabb! Hidd el, tapasztalatból mondom.
Gyerekkoromban a szüleim egy malacperselyben gyűjtötték a pénzt. Egyszer mikor nagyon éhes voltam, kivettem belőle egy ezrest. Nem tudtam aludni, folyton rettegtem, ha morcosak voltak a szüleim, hogy biztos lebuktam. Bevallani nem mertem, egyrészt a lopás miatt, másrészt féltem, hogy apukám megver, hogy éhes voltam. Hónapokig ment így, minden nap egy rettegés volt. Aztán egyszer leültek, hogy összeszámolják. Persze lebuktam, mert ők írták egy papírra, hogy mennyit tettek félre.
Hónapokig nem szóltak hozzám, és a mai napig felemlegetik.
Szörnyű és gerinctelen dolog ez.
Ha már előfordult, hidd el a legcélravezetőbb, ha őszintén elmondod, ne várd meg míg lebuksz, főleg ha sok pénzről van szó.
Tanulj legalább az én hibámból és valld be a szüleidnek még ma!
16 vagy, elmész melózni suli mellett, és szépen visszaadod.
De valld be, mert ha ők jönnek rá... a bizalom így is, úgy is ugrott.
Hát hallod nem semmi vagy!!!Salyát szüleidet meglopni!!
Vald be, és tedd jóvá!!De nem véletlenül nem rejtették el a kulcsot, vagyis megbíztak benned amit te sikeresen eljátszottál, amit nagyon nehéz visszaszerezni!!De a szüleid hibái is részben hogy loptál, valószinüleg nem fegyelmeznek elég rendesen!!
Jobb,ha te mondod el,mintsemhogy akkor derül ki,amikor szükségük lenne rá,de hoppon maradnak.
Mire költötted?
Szerintem ne akarjuk tudni hogy mire költötte el...
Kis elkényeztetett r.banc.
Ja és nem kérdező, nem vagyok rád féltékeny :) Ilyenekre nem is lennék soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!