Hogy mondjam el a szüleimnek hogy loptam?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy ma majdnem el loptam valamit a boltból de észre vettek,szerencsére nem hívták ki a rendőröket de azt mondták hogy a szüleimnek el mondjam,és rá jöttem hogy inkább tőlem tudják meg mind tőlük,hogy mondjam el apuéknak?2014. ápr. 16. 16:59
1/11 anonim válasza:
Ha helyesírási szótár volt, akkor megbocsátható.
2/11 anonim válasza:
első körben miért, és mit akartál lopni..
mindeképpen bűn..csak nem mindegy mi tálalsz
3/11 A kérdező kommentje:
Igazából én se tudom miért mert amint rajta kaptak rá jöttem,hogy nem is kellett volna az nekem,amúgy meg egy mini tampont...
2014. ápr. 16. 17:11
4/11 anonim válasza:
Boltból lopni uh.Soha nem mosod le magadról a lopóst ha kiderül.Amúgy meg fiam vagy lányom, ne pitiskedj!Még,hogy boltból ejnye.Megmondta egy nagy tudású fő mufti nem piti dolgokat kell lopni,mert azért komoly büntetés jár!!Milliárdokat azért nem kapsz semmit!Nézd meg honatyáink is milyen jól élnek..:))Tehát tanulj rendesen és ne csokival égesd már magad.
6/11 anonim válasza:
remélem ráadásul fiú vagy, mármint hogy tényleg nem kell a tampon,..
mert ez kezdődő kleptománia szerüség kb...
ültesd le őket.. mond el hogy csináltál egy hülyeséget,, nem tudod miért? magad sem.
lopni akartál és le is buktál.
igérd meg, és tartsd is meg azt, hogy többé nem fordul elő
8/11 anonim válasza:
az utolsó egy rejtett erőforrás XD
9/11 anonim válasza:
Kamu!! Az új törvények szerint,minden lopás,bármilyen mértékü legyen is,rendörségi feljelentést von maga után!!
10/11 anonim válasza:
kiakadt a bidám-bidám detektorom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!