Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rám fogták hogy pénzt loptam!...

Rám fogták hogy pénzt loptam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Máma anyám elkezdett ordíbálni hogy hova tűnt egy 10 ezres a fiókból! Nem ez az első esett hogy eltűnik pénz, de egyszer se én voltam! Fenyeget hogy agyonűt és kidobb ha mégegyszer ilyen történik! Nem én tettem, nem csak most, soha nem loptam, mit tegyek, mit mondjak?? 13/f

2015. júl. 10. 18:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%

Ki van még a lakásba? Lehet, hogy anyukád már feledékeny, máshová tette vagy elköltötte és nem emlékszik rá.

Mond neki, kész vagy hazugságvizsgálatra menni, akkor el fogja hinni. Azt is mondhatod, jobban tiszteled annál, hogy ilyen bűnt elkövess. A másik, hogy Isten látja minden tettünket és őt nem lehet becsapni. Te pedig jó kapcsolatban szeretnél a Teremtővel lenni, mert ennek nagy jutalma van. Szivesen megirom, ha egyszer érdekel majd.

2015. júl. 10. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Legközelebb lopd el, mert ha nem te lopod el akkor is rád fogják akkor legalább legyen pénzed is, ha már téged vádolnak meg. :D :D Perfekt logic. D:
2015. júl. 10. 18:38
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Anyukád tartsa máshol a pénzt.

Ki lakik még veletek, aki elvehette?

2015. júl. 10. 18:48
 4/13 anonim válasza:
70%
Anyád elitta...
2015. júl. 10. 18:59
 5/13 anonim ***** válasza:
2%
Mondd, hogy helyesírási szótárra költötted, akkor biztosan megbocsát...
2015. júl. 10. 19:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy szereltessetek be kamerát oda ahol a pénzét szokta tartani, te besegítel egy kis zsebpénzzel a kamera vásárlásba és segítel felszerelni. Aztán majd megnézheti,hogy ki nyúlt a pénzhez ha megint eltűnik
2015. júl. 10. 20:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár csak az első írt használhatót, értelmeset:)
2015. júl. 10. 20:31
 8/13 anonim ***** válasza:
10%
Tudod hogy van ez, értelmes kérdésre, értelmes válasz. :)
2015. júl. 10. 20:48
 9/13 anonim válasza:
59%

Úgy imádom, hogy ebben a témakörben az emberek felnôtt fejel olyan válaszokat adnak, hogy talán arra lenne hasznos, hogy a fenekemet kitöröljem. Egyik nap én is írtam ki egy kérdést, és senki sem adott olyan választ ami hasznos lett volna, hanem inkább nekem támadtak. Gratulálok.

17/l

2015. júl. 10. 20:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik hogy undorító dolog csak úgy meggyanúsítani valakit.
2015. júl. 11. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!