Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti meg, hogy...

Miért nem érti meg, hogy nekünk erre se időnk, se pénzünk nincs?

Figyelt kérdés
A kamasz lányom megkérdezte, hogy mit fogunk csinálni a nyáron. Erre azt mondtam neki, hogy ne is álmodjon nyaralásról, mert egész nyáron dolgozni fogunk és pénzünk sincs. Mondtam neki, hogy egyszer kétszer talán elmegyünk a strandra, de nem biztos, mert nincs időnk. Erre besértődött, elkezdett hisztizni és mondta, hogy minden osztálytársa külföldre megy nyaralni. Most mégis mit kezdjek vele? Nem érti meg, hogy dolgoznunk kell?

2015. jún. 14. 11:54
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
36%
49, itt nem a polgàrmesterségen hanem az internetbekötésen van a hangsúly. Mivel ez javítàsból is àll. Jön a telefon hogy Mucsaröcsögén nincs internet fél óràja, és azonnal menni kell. Nem hiszem el hogy ezt nem tudjàtok megérteni.
2015. jún. 15. 17:02
 52/55 anonim ***** válasza:
87%
A kérdező egy szánalmas, nyomorult, gyáva alak, aki a negatív kritikára már nem képes válaszolni.
2015. jún. 15. 18:12
 53/55 anonim válasza:
71%
És csodálkozunk hogy ennyi csavargó, drogos fiatal van.Nem is csoda, hiszen sok szülő nem törődik a gyerekével, mert csak a munka meg a munka.Egy kamasznak van a legnagyobb szüksége arra, hogy beszélgessenek vele a szülei és töltsenek több időt együtt.A többit már elmondtátok sokan előttem szólók, hogy nem idő és pénz függvénye az örömteli kikapcsolódás.A másik dolog meg az, hogy ha mindketten 12be nyomjátok, akkor csak nem éhbért kaptok, csak telne vmire belőle!!
2015. jún. 16. 16:15
 54/55 anonim ***** válasza:
80%
Bakker, én nem hiszem el, hogy az egész városban más nem képes megjavítani a netet, csak a polgármester.
2015. jún. 17. 03:54
 55/55 anonim ***** válasza:
0%
Bocsànat, hogy csak mi vagyunk alvàllalkozói az Invitelnek! És csak mi mehetünk ki.
2015. jún. 17. 06:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!