Párom alkalmi munkákat szokott vállalni. A pénzt sosem adja ide, mondván én nem tudom beosztani, most szeretnék venni pár dolgot de csak az a "pénzünk" van amit ő kapott tegnap. Ellopjam tőle?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 14:27
1/25 anonim válasza:
Lopjad el. Hátha kirak téged. Jobb lenne neki.
3/25 anonim válasza:
Együtt éltek? Te keresel? Kinél laktok? Mi az a szükséges ami most feltétlen kell?
4/25 anonim válasza:
Lopd hát! Ez a természetes! Kell, ellopom! Sőt, ilyen ganá csávóval együtt élni tiszta pazarlás egy ilyen jó bigének, mint te, keress valami pénzes szeretőt mellé, aki megvesz neked mindent meg ad pénzt is dögivel!
Lakatos Kolompál Alexandró Don Huan voltam, cső csumi!
5/25 anonim válasza:
Kajára, rezsire lesz pénz ha ellopod?Ő szokott bevásárolni abból a pénzből vagy te a tiédből???
6/25 anonim válasza:
érdekelne, milyen pár dolgot akarsz venni.
7/25 anonim válasza:
Lopni? Párkapcsolatban? Hogy merülhetett fel benned az hogy meglopj valakit akit szeretsz?
8/25 anonim válasza:
Lopd ki a szemét is.
Mit szeretnél venni lehet, hogy valóban pazarolsz, azért nem adja a kezedbe a pénzt!
9/25 A kérdező kommentje:
Az ő kis házában lakink, szeretnék venni egy cipőt és egy táskát amit már kinéztem. Amúgy ő kezeli nálunk a pénzt mert szerinte én hülyeségekre költöm. Jó mi?
2013. szept. 22. 14:45
10/25 anonim válasza:
És te dolgozol? Külön kasszán vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!