Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom alkalmi munkákat szokott...

Párom alkalmi munkákat szokott vállalni. A pénzt sosem adja ide, mondván én nem tudom beosztani, most szeretnék venni pár dolgot de csak az a "pénzünk" van amit ő kapott tegnap. Ellopjam tőle?

Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 14:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20-as szerintem csak a csaj dolgozik a pasi csak alkalmi munkákból él, meg a csaj keresetéből...
2013. szept. 22. 15:41
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

hétfőn személyivel bemész a bankba és veszel ki pénzt

ezen ennyit problémázni

2013. szept. 22. 15:44
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

az már régen rossz, ha csak a lopás jut eszedbe alternatívaként. ha a te neveden van a bankszámla, akkor személyi igazolvány ellenében a bankfiókban is ki tudsz venni pénzt.

csináltass új bankkártyát ami nálad lesz, ennyire egyszerű.

2013. szept. 22. 16:07
 24/25 anonim ***** válasza:

mi az, hogy csak alkalmi munkákból? Van, aki azzal többet keres, mint más nyolc órában... és ezek szerint akar dolgozni, de pillanatnyilag ez van. Ha a csajnak nem tetszik, el lehet menni, másik pasit keresni.

De amíg együtt élnek, és fizetni kell a számlákat, addig ne legyen előbbre való a táska a rezsinél. Sajnos vannak olyan nők,akik iszonyat rosszul (sehogy) gazdálkodnak.

2013. szept. 22. 16:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Lopd el a pénzt és lépj le. Ez a "férfi", vagyis én inkább majomnak nevezném meg...nem akarom, hogy kimoderáljanak. Milyen dolog az, hogy így lenézi a párját?
2013. szept. 22. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!