Párom alkalmi munkákat szokott vállalni. A pénzt sosem adja ide, mondván én nem tudom beosztani, most szeretnék venni pár dolgot de csak az a "pénzünk" van amit ő kapott tegnap. Ellopjam tőle?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 14:27
11/25 anonim válasza:
Te dolgozol? Csak akkor követelőzz! Sosem értettem, miért kéne egy férfinak hazaadnia a pénzét?!gondolom nem gyerekkel vagy otthon (merem remélni)?
12/25 A kérdező kommentje:
Én is dolgozom de nála van a bankkártyám. Azt mondja, hogy van cipőm akkor minek másik. Az igaz, hogy ő nem nagyon vesz magának semmit de az az ő baja.
2013. szept. 22. 14:52
13/25 anonim válasza:
Na, hát úgy tűnik, teljesen igaza van, ha nem adja oda.
Táskát meg cipőt, amikor ennyi pénzetek van? Enni nem fogtok jövő héten, mert minek...
14/25 anonim válasza:
már miért van nála a kártyád?????????????? :O
15/25 anonim válasza:
Szerintem itt nem a cipő meg a táska a legnagyobb baj...és ezt nem bántásból írom.Én biztos nem élnék egy ilyen kapcsolatban.Az életed is nála van?
16/25 A kérdező kommentje:
Azért van nála a kártyám, hogy legyen pénz a rezsire. Most kell cipőt vennem mivel a másik feltörte a lábamat.
2013. szept. 22. 14:59
17/25 anonim válasza:
Írta a kérdező hogy ő is dolgozik.Tehát itt nem az a probléma hogy a kedves kérdező hölgy egy ingyenélő hanem hogy a párja nagymértékben átvette az irányítást.Ok lehet valamivel rászolgált ez előfordulhat(?) de én biztos nem élnék ilyen párkapcsolatban.Az biztos hogy elég abszurd helyzet hogyha a saját páromtól teszem azt a saját keresetem kell ellopni.
18/25 anonim válasza:
Már nem azért, de én megértem a férfit, amikor egy felnőtt nőnek nem fér a fejébe, hogy ha új cipőt vesz akkor nem tudják kifizetni abban a hónapban a rezsit akkor annál ne is legyen pénz...
19/25 anonim válasza:
Nála van a bankkártyád? Mi vagy te ebben a párkapcsolatban lábtörlő? Tudod mikor hagynám hogy elvegyék a bankkártyámat, amin az általam megkeresett jövedelem van!
Ez már régen nem párkapcsolat nálatok.
20/25 anonim válasza:
na álljon meg a menet, együtt élnek, ő a pénzt magára költi, a párja meg vállaljon alkalmai munkát, hogy jusson kajára? És akkor még fel van háborodva? Ha nem figyelne a párja, nem lenne fizetve a számla, mert ő elverné a pénzt.
Egyébként egy dolog, hogy a kártya nála van, be lehet menni a bankba, levenni a pénzt a számláról, szóval a pénzét nem vette el senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!