Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti meg, hogy...

Miért nem érti meg, hogy nekünk erre se időnk, se pénzünk nincs?

Figyelt kérdés
A kamasz lányom megkérdezte, hogy mit fogunk csinálni a nyáron. Erre azt mondtam neki, hogy ne is álmodjon nyaralásról, mert egész nyáron dolgozni fogunk és pénzünk sincs. Mondtam neki, hogy egyszer kétszer talán elmegyünk a strandra, de nem biztos, mert nincs időnk. Erre besértődött, elkezdett hisztizni és mondta, hogy minden osztálytársa külföldre megy nyaralni. Most mégis mit kezdjek vele? Nem érti meg, hogy dolgoznunk kell?

2015. jún. 14. 11:54
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
91%

Mit dolgoztok?

Szabadság? Táppénz?

2015. jún. 14. 12:18
 12/55 anonim ***** válasza:
94%

Azért én egy belföldi tábort megpróbáltam volna kispórolni neki, ha az egész családra nem is futja. Ha annyira rosszul álltok anyagilag, legalább egy Erzsébet tábort lehetett volna neki intézni. Én azon csodálkozok, hogy csak most jutott eszetekbe, hogy nyár van.

Rokonokhoz nem tud elmenni pár napra látogatóba? Akkor csak az útiköltség meg kis zsebpénz lenne a kiadás.

2015. jún. 14. 12:21
 13/55 anonim ***** válasza:
89%

Most példaul, miért nem kirándultok, vagy strandoltok?

Igenis kell program neki, hihetetlen, hogy mindenki minden nap 12 órázik.

Valamit találjatok ki, mert egy gyereknek kell valami élmény. Legyél kreatív.

2015. jún. 14. 12:21
 14/55 anonim ***** válasza:
89%

ha nem akar a barátnőivel lenni, akkor veletek akar. pfujj de rossz gyerek hogy a szüleivel akar lenni, nem is tudom hogy bírjátok elviselni. ilyen borzalmas félresikerült lányt, akinek fontos a családja....szerintem, dobjátok ki, az ilyen nem érdemel szeretetet

"irónia off"

olyan nincs hogy a hét hét napján 12 óráztok, ezt ne is akard bemesélni. egyszerűen csak kényelmesebb erre fogni, hogy nem akartok a gyereketekkel lenni. biztos van szabadság, szabadnap, legalább havonta egyszer elvihetnétek valahova. nem kell drága dolog, szabadstrand, arborétum, horgászat, bármi. szegény gyereknek még szüksége lenne a közös élményekre. két-három év múlva már ti fogtok könyörögni neki hogy valahova menjen el veletek.

2015. jún. 14. 12:23
 15/55 anonim válasza:
94%

Ja meg a másik :'D

Most is a gépelőtt ülsz... Itt az idő, tedd boldoggá a lányod, most lenne időd elmenni vele valahova.

Ha nem is strandra, valamerre sétálni egy nagyot vagy akármi.

2015. jún. 14. 12:24
 16/55 anonim ***** válasza:
93%
mi is szegények voltunk, anya egyedül nevelt, de azért mindig kiszorított valami kis programot. az volt a fontos hogy vele legyek, nem pedig hogy sokba kerüljön. merre laktok? biztos akad valami a környéketeken is
2015. jún. 14. 12:26
 17/55 anonim ***** válasza:
84%

A nyár minden egyes napján mindketten 12 órát dolgoztok? Ez teljesen kizárt.

Inkább arról lehet szó, hogy azt a kevés szabadidődet, ami van, magadra szeretnéd fordítani és a lányodtól elvárod, hogy találjon elfoglaltságot magának.

Holott havonta néhány családi program, még ha nem is egész naposak, minden bizonnyal neked is kikapcsolódást jelentene és még a lányod is örülne.

Legalább próbáld meg, ne utasítsd el élből a lányodat.

2015. jún. 14. 12:29
 18/55 anonim ***** válasza:
87%
A leveledből süt a türelmetlenség. Néha azért üljetek le a lányoddal beszélgetni is. Pl. elmondhatnád neki, hogy miért van az, hogy nektek semmire sem telik...és hogy ezért nem ő a hibás.
2015. jún. 14. 12:44
 19/55 anonim ***** válasza:
71%

Vegyétek már észre hogy kamuzik... legalábbis a leirtaidban valami nagyon nincs rendben, mert olyan munkahely nincs ahol minden nap dolgozol, sőt vasárnap még 12 órázol...

Vagy ha igen, utána 1-2 nap szabad !!!

Azért dilisnek ne nézz már minket kérdező ....

2015. jún. 14. 12:46
 20/55 anonim ***** válasza:
83%
azért azt nem tudom elhinni, hogy egész nyáron minden nap 12 órát dolgoztok.. keressetek valami normálisabb munkát
2015. jún. 14. 12:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!