Ti meddig éltetek a szüleitek nyakán?
Ez elég bonyolult volt. Hosszú ideig jártam egyetemre, nyáron dolgoztam, abból tartottam el magam év közben, de persze támogattak is a szüleim. Félig már átköltöztem egy egyetemi társam, egyben akkori páromhoz, de megromlott a kapcsolatunk és 4 év után vége lett. Anyagilag nullán menekültem vissza a szülőkhöz, szerencsére ebből sosem volt vita vagy konfliktus. Gyakorlatilag ekkor már eltartottam magam, csak a lakhatást adták nekem, szeretettel, jó szívvel. Elfértünk.
25 évesen találkoztam életem párjával, mostmár évek óta együtt élünk, szóval valahogy 26 körül szakadtam le végleg otthonról.
Szégyellnem kéne? Szerintem nem, sosem voltam semmittevő, élhetetlen, mindig ambíciózus, magasabbra törekvő voltam. Sosem használtam ki a szüleimet. Anyám 26 évesen is még marasztalt volna... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!