Ti meddig éltetek a szüleitek nyakán?
Apukám kis koromban meghalt, anyám nem nevezhető anyának. 17 évesen nővéremhez költöztem, majd 20 évesen egyedül albérletbe. Most 31 éves anyaként boldogan élek.
Anyámmal azóta sem tartom a kapcsolatot.
20 évesen dolgozni kezdtem, 21 évesen elköltöztem, és ezzel együtt összeköltöztem a párommal :)
22N
"Ti meddig éltetek a szüleitek nyakán?"
kicsit erősnek érzem ezt a kifejezést.
én 9.-es korom óta dolgozok minden nyáron-persze amíg nem voltam 18 addig csak feketén, azóta több lehetőségem van.
kevésbe vagyok a szüleimnek, nem kérek soha semmire pénzt, kaját is általában magamnak veszem/készítem, mert más étrenden vagyok mint ők.
szóval azon kívül, hogy használom a vizet és gázt, nem kerülök nekik semmibe.
20 éves vagyok, most a nyáron költözök össze a barátommal, ő már rendesen dolgozik, míg én ugye főleg nyáron. de fogok mostmár évközben is, heti 2 napot, egyetem mellett csak ennyi fér bele
17 évesen már programoztam a googölnek, 18 évesen pedig kariológiai magánpraxist nyitottam.
19 évesen vettem egy rózsadombi villát, oszt felkőtöztem a hegytetőre. Azóta onnan osztom az észt az életképtelen tápos kölyköknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!