Hogyan éltétek meg a szüleitek válását? Nekem most válnak a szüleim. Elég rosszul viselem, nagyon fura hogy nincs már velünk az édesapám, hiányzik.
Figyelt kérdés
Sosem volt nagyon jo a viszonyuk, elég gyakran veszekedtek. De azért mindig ott voltak egymásnak. Edesapam az utobbi honapokban elég furán viselkedett, sokszor nem jött haza, szerintem van valakije. Azt mondta uj életet szeretne, hogy eddig a2014. dec. 26. 18:28
1/2 anonim válasza:
Rám jó hatással volt,de szerintem más a történetünk.
2/2 anonim válasza:
ez természetes hogy hiányzik de a válás nem azt jelenti hogy elveszted az egyik szülőd.. inkább váljanak el minthogy a veszekedést kelljen hallanod rossz példát látnod és később követni azt a példát . persze az elején fura hogy nincs ott mindig és fájó hogy nincs meg a megszokott családi kör. de sokszor van hogy a válás után sokkal nyugodtabb és békésebb lesz a légkör. édesapád minden alkalmat megfog ragadni hogy lásson téged amikor csak tud. nem veszted el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!