Nektek is szüleitek többre becsülik más eredményeit?
Igen.
A szomszéd gyereke, xyz gyereke, czbf,akárki más milyen okos, kedves, ügyes, talpraesett, csinos, szép...stb.
Nem csak a szüleim, hanem a nagyszüleim is ilyenek.
Sosem hallottam dicséretet, csak azt, hogy hülye vagyok, csúnya vagyok. Másnak ez+az milyen jól megy, jól áll.
Csak annyit tudnak, mondani, hogy még ezt sem tudod, bezzeg ZF! Na ő, ő aztán nagyon okos.
Lehet, hogy nem vagyok szép, de akkor sem kéne azt mondani, hogy "néha egész emberi formát tudsz ölteni"...stb.
Én már úgy vagyok vele, hogy akkor fogadja azt örökbe, én úgyis leszarom, de akkor többet ne akarjon tőlem semmit.
hát én is ebben a szituban vagyok, pedig elköltöztem otthonról. Kényszeresen akarok nekik bizonytani..nálunk annyi a különbség, hogy mind2 tesóm szép, jó okos, tökéletes, csak én vagyok szar..
23l
Anno én is sokat gondolkodtam azon, hogy miért olyan önzők a szülők, miért várnak el olyan dogokat tőlem, amit én egyáltalán nem akarok. Szerintem egy igazán jó szülőnek nem kell kérnie, hogy látogasság meg a gyerekek, unokák, mert azok alig várják, hogy mehessenek hozzá.
A legtöbbször szerintem egyszerűen unatkoznak, nincs saját céljuk, miután felnőtt a gyerek, a másik dolog meg az lehet, hogy nem tudják kezelni a saját szülőként elkövetett hibákat, csak azzal, ha kikényszerítik, zsarolják a "szeretetet".
Ettől többre még nem jöttem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!