Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleitek belesegitettek az esküvői költségekbe?
Persze mint mindenki én is szeretnék szép fehér ruhában az oltár elé menni, de ebben a mai világban kevés az a fiatal aki ezt megteheti.
A párom szülei anyagilag elég jól állnak, az én szüleim kevésbé.
Én arra döntöttem,hogy nekünk nem lesz esküvő(legalábbis nagy biztos nem). Megelégszünk egy családi esküvővel is.Legyenek ott a szülők, tesók, és ennyi.
A pénzt meg amit a nagy lagzira fordítanánk jó lesz másra.
23/N
Mivel nekünk sátras volt, így nem konkrétan pénzzel segítettek, hanem volt, amit ők vettek meg. Pl. anyum fizette a csirkéket és a süttetést+ a tortába is adott+ fodrászt, kozmetikust, ruhát fizette, apósék a rántott húshoz megvették a húst, meg a leveshez az alapanyagokat, mi csak a pörkölthöz vettünk+ az ő kertjükben állítottuk a sátrat (ehhez le kellett betonozni az udvaruk nagy részét). Sógornőmtől kaptuk az összes virágot ( csokrot is beleértve).
Egyébként nálunk mindenki beszállt valahogy, legtöbben sütöttek sütit, így arra nem kellett költenünk.
Ami minket terhelt az az esküvő ktg-e, a zenészek, a vőfély, az üdítők és az italok egy része, férjem ruhája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!