Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleitek belesegitettek az esküvői költségekbe?
Mi kikötöttük hogy mi magunk rendezzük,fizetjük az esküvőt,senkinek nem kell beszállni pénzileg.Amit meg rászántak azt majd beledobják a menyasszonytáncba.
Így nem függünk senkitől,-bár így is nagyon szeretnének bele szólni az esküvőbe-és nem idegeskedik semelyik szülő azon hogy hogy mit fizessen ki.
mi nem kértük a segitséget, anyukám első szava volt, hogy az én részemet állják...náluk ez a szokás, plusz megtehetik, van csirke, van malacka, van bor, van pálinka és még ezer dolog, így a kaja nagyrésze állva....anyu amugyis olyan helyen dolgozik, ahol esküvőket is csinálnak, a főnöke jobb keze, igy a terem, és a többi kegészítő megintcsak ingyen....a több hozzávaló (köretek, stbstb) az nagyker áron...székszoknya, svédasztali lopikulák ingyen...mivel a párom dj, ezért ezer dj ismerős, dj lesz az esküvőn is, természetesen pénzért kérjük fel majd az illetőt, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem fog kérni pénzt...fotós ismerős is jópár, azért vele pénzzel számolunk, de minimálissal...a ruhámat elterveztem, az is joval olcsobba fog kerülni...hát ez van...mi nem kértük, de kaptuk a segitséget, és nem is tudnám elképzelni, hogy ne fogadjam el, mivel anyukámék imádnak, és mindig mindenben mellettem állnak és segitenek...és nem kérem, ők adják és kész..mert szeretnek....párom szülei kétlem, hogy segiteni tudnak majd......jövöre tervezzük az esküvőt...
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!