Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A szüleitek belesegitettek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleitek belesegitettek az esküvői költségekbe?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyivel?
2012. máj. 29. 10:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi saját erőből fizetjük, mert így szeretnénk.
2012. máj. 29. 12:24
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Mi kikötöttük hogy mi magunk rendezzük,fizetjük az esküvőt,senkinek nem kell beszállni pénzileg.Amit meg rászántak azt majd beledobják a menyasszonytáncba.

Így nem függünk senkitől,-bár így is nagyon szeretnének bele szólni az esküvőbe-és nem idegeskedik semelyik szülő azon hogy hogy mit fizessen ki.

2012. máj. 29. 13:11
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
Látom megint megy a lepontozás, akinek segítettek a szülők. Milyen véletlen, hogy akiknek nem, ők mind 100%-osak.
2012. máj. 29. 13:24
 14/19 anonim ***** válasza:
47%
ezt néztem én is. ebben mi a hasznos, v nem hasznos? húú örülnék, hha édesanyám olyan anyagi helyzetben lenne, h tudna segíteni. de sajnos nem tud. ez van. mi fizetjük magunknak, mint már írtam, de örülnék, hha lenne neki is annyi, h tudna adni nekünk pl. ilyesmibe, h esküvő.
2012. máj. 29. 13:27
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
Sok itt az irigy ember.
2012. máj. 29. 13:29
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
Nálunk a szülők fizették. Anyukám hitelt vett fel, hogy fizetni tudja, anyóséknak meg volt. És anyukám volt a legjobban felpörögve az esküvőtől, hogy kiket hívjunk, egy csomó mindent intézett. :) Nem akartam, hogy hitelt vegyen a nyakába, de ő erősködött és amiatt, mert "megvolt rá az oka". Az ő döntése volt és nem lehetett róla lebeszélni.
2012. máj. 29. 15:17
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Mi azon az irigylésre méltó,hogy a szülők fizetik.Akinek van pénze az ki tudja fizetni és nem irigykedik arra,akinek nincs és kérnie kell.Én nem pontozok senkit,hogy miért van mindenki lepontozva,akinek fizetik nem tudom.Mi tényleg csak azt szeretnénk,hogy érezzék jól magunkat,nászajándékba sem kell megadniuk az esküvő árát,nem várja el tőlük senki és nem erre apellálunk.
2012. máj. 29. 15:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérünk segítséget a szülőktől, inkább szerényebb esküvőt rendezünk, de nem hagyjuk, hogy nekik ez pénzükbe kerüljön.
2012. máj. 29. 16:17
 19/19 anonim ***** válasza:
50%

mi nem kértük a segitséget, anyukám első szava volt, hogy az én részemet állják...náluk ez a szokás, plusz megtehetik, van csirke, van malacka, van bor, van pálinka és még ezer dolog, így a kaja nagyrésze állva....anyu amugyis olyan helyen dolgozik, ahol esküvőket is csinálnak, a főnöke jobb keze, igy a terem, és a többi kegészítő megintcsak ingyen....a több hozzávaló (köretek, stbstb) az nagyker áron...székszoknya, svédasztali lopikulák ingyen...mivel a párom dj, ezért ezer dj ismerős, dj lesz az esküvőn is, természetesen pénzért kérjük fel majd az illetőt, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem fog kérni pénzt...fotós ismerős is jópár, azért vele pénzzel számolunk, de minimálissal...a ruhámat elterveztem, az is joval olcsobba fog kerülni...hát ez van...mi nem kértük, de kaptuk a segitséget, és nem is tudnám elképzelni, hogy ne fogadjam el, mivel anyukámék imádnak, és mindig mindenben mellettem állnak és segitenek...és nem kérem, ők adják és kész..mert szeretnek....párom szülei kétlem, hogy segiteni tudnak majd......jövöre tervezzük az esküvőt...

23L

2012. máj. 30. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!