Mit tennétek, ha a szüleitek folyton azzal cs. Sztetnének titeket, hogy túl vékonyak vagytok?
170 cm vagyok, 53 kg és lány, tehát nem alultáplált. Mégis minden egyes alkalommal, mikor találkozom velük a lalásban, tesznek valami megjegyzést, amikor edzésre megyek (karatézom, kétszer egy héten), akkor kb. a kardjukba dőlnek, hogy "miért sanyargatom így magam".
Azt itt szeretném leszögezni, hogy egy dekát nem fogok miattuk hízni, ugyanis ezt a testet én "viselem", nekem kell benne jól érezni magam, és ez megvan.
Arra is gondoltam, hozok orvostól papírt, hogy "jó vagyok így", de ezt egy kicsit erősnek érzem, szóval csak ilyen végső megoldás-féle.
Bármi kíméletesebb ötlet (igen, már beszéltem velük. Nem értem célt.)
Hogyne ennék eleget! Ha anyukám megpakolja a tányérom, kb. a 3/4-ét megeszem, de csak addig vagyok hajlandó enni, amíg jól nem lakok, mert tovább nem látom értelmét.
Így a közös étkezések általában végeláthatatlan szekálásba torkollnak.
Dettó!
Többet eszem, mint egy 86 kilós barátom.
Ez van, ilyen az alkatod.
"Hogyne ennék eleget!"
Akkor boccs, visszaszívom. 170 cm-hez szerintem jó az 53 kg, bár Te látod.. Ha nem mutat a tükör beteges képet, akkor tökéletes!
" Ha anyukám megpakolja a tányérom, kb. a 3/4-ét megeszem, de csak addig vagyok hajlandó enni, amíg jól nem lakok, mert tovább nem látom értelmét. "
NE anyukád pakolja meg a tányérodat, hanem szedj magadnak, akkor nem "marad"
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem számolom a kalóriákat, nem éheztetem magam (még csak nem is diétázom), és szerintem is és mások szerint is jó alakom van.
A fiúk pedig a "többi ember" kategóriába tartoznak, az ő kedvükért se vagyok hajlandó hízni!
Szerintük "túl keveset" szedek magamnak, ezért anya még rárak két kanállal, amit én nem eszek meg, és kész a botrány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!