22 év körüli fiatalok, akik már külön albérletben laknak, nem a szüleikkel, titeket néha felhívnak a szüleitek? Vagy ti kezdeményezitek a hívást?
Én alig beszélek velük pár naponta, de akkor én hívom őket.
Legutóbb hívtam őket, de azonnal le kellett rakniuk, és más másnap sem tudtam megbeszélni velük amit szerettem volna. Sosem keresnek. :(
Én igaz már 30 vagyok, de régóta külön élek tőlük.
Nagyon ritkán keresnek telefonon évente 2x-3x maximum :(
Én hívom őket többször, akkor bezzeg beszélnek, pedig nekik 5000percük van havonta ami lebeszélhető, nekünk meg nincs iylen .
Tavaly megszületett a kisfiam, apám eddig 2x jött látogatóba anyukám 6x (5percnyire laknak).
Mi ha mentünk mindig csak a nyavalygás ment, hogy nincs minek örülniük, nekünk miért van jó kedvünk..stb rengeteget isznak, nem is szívesen megyünk, valahogy engem feszélyeznek az alkoholisták. (az már alkoholista aki napi 1-2üveg bort+még erre töményet is legurít)
Az nagyon bánt, hogy a kisfiamnak nincsenek így nagyszülei...
Szóval nem vagy ezzel egyedül, de remélem nálad jobban alakul majd a helyzet.
mindenki másik országban..
facebookon beszélünk ha van valami.amúgy mondhatni,hogy nem is tartjuk a kapcsolatot.
L24
Változó
Hetente tuti, de inkább hetente 2-3 szor beszélünk.
Sosem figyeltem ki hívja a masikat.. Az utőbbi időben szerintem én... Nekem van megfordulva a munkabeosztasom, követhetetlen, így nem zavarnak, en tudom ők nagyjából mikor érnek rá. Ha épp enm tudnak beszélni elmondom, hogy valait meg akarok bezsélni velük, vagy mondandóm van, akkor tuti visszahívnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!