Szülők, ti mit mondtatok volna?
Figyelt kérdés
Elég szégyenletes dolog történt. Mivel van egy 4 éves fiunk, a szexuális életünket kizárólag èjszaka tudjuk megoldani, leginkább hajnalban, zárt ajtóval. Soha semmi gond nem volt, a fiunk nem az a vándorlós gyerek, mindig végigalussza az éjszakákat. Ma hajnalban azonban rosszat álmodott, s a férjem valahogy mellézárta az ajtót, s pont betoppant a fiunk egy elég fura helyzetben. A látottaktól megrémült, azt hitte anyu meg akarja enni apu kukiját...na most ezt ti hogy magyaráztátok volna el úgy, hogy ne mondjatok semmi olyat, amit elég érdekesnek tart ahhoz hogy szétkürtölje az oviban?2015. jún. 10. 10:52
11/19 anonim válasza:
Egyszerüen mondjátok meg neki, hogy játszottatok, nem bántottad az apuját .
13/19 anonim válasza:
Megpusziltad a kukiját, mert fájt neki.
14/19 A kérdező kommentje:
Akkor ott nem firtatta, inkább meg volt ijedve, hogy bántom aput. Ez el lett neki magyarázva, megnyugodott. De ismerem a fiam, nem felejtette el, és elő fogja hozni, hogy akkor mégis mi volt az amit csináltam. A nagy ijedségben elég volt neki a megnyugtatás, hogy senkinek sem esett bántódása. Az hogy álmodta, azt nem hinné el. A hasfájós dolog jó ötlet, szerintem ha rákérdez, ezt fogom mondani. Nem akarok semmi olyat mondani ami esetleg számára annyira új és érdekes legyen, hogy elmondja az oviban akár óvónőknek vagy az ovis társainak. Ezért viselkedtünk természetesen, meg inkább arra tereltük a szót ugye, hogy nem törtènt bántalmazás...ah irtó ciki visszaidèzni az egészet :/
2015. jún. 10. 12:30
15/19 anonim válasza:
Szerintem fontos lenne, hogy te semmit ne mondj neki erről elöször a nemileg azonos apa beszéljen vele, ebből alakul a rendes apakép. Nálunk is előfordult ilyesmi, én azt mondtam a fiamnak, hogy a házastársak szeretik egymást, megkérdeztem tőle, hogy tudja e mi a különbség puszi és csók között, majd elmagyaráztam neki, jogy a felnőtt emberek akik szeretik egymást mint anya és apa ők csókolóznak, és ha egyedül vannak, akkor akárhol megcsókolhatják egymást, erre ő azt mondta, hogy fujj aztán utána évekig nem jött elő a téma...
16/19 anonim válasza:
Szerintem a hasfájós dolog semmiképpen nem jó félrevezeti, rossz dolgok rögzülnek neki, neadj isten meg akarja gyógyítani egy hasfájós ovitársát... Az őszinteség a legjobb megoldás, csak nem kell több infót átadni, mint amennyire szüksége van egy gyereknek.
17/19 anonim válasza:
15. válasz szerintem nagyon korrekt, én is hasonlóan intézném el.
Ha nem csináltok belőle nagy ügyet, válaszolsz, hogyha kérdez,akkor nem hiszem, hogy mély nyomot hagyna benne.Szóval nem fog hetek múlva is ezen gondolkozni.
De hogyha nem magyaráztok neki semmit, akkor nehezebben felejti el.
18/19 anonim válasza:
A 10.kel értek egyet. Én hat éves voltam, mikor hasonló helyzetben nyitottam a szüleimre és nem is felejtettem el, meg pár év múlva fel is fogtam mit csináltak, de úgy kezeltem, hogy ez természetes.Szerintem nincs ok félni. Bocsi én nem szülő voltam, hanem a "másik" oldal :D. 19/L
19/19 anonim válasza:
Nekem faterom azt mondta, hogy a felnőttek, ha szeretik egymást, játszanak furcsa játékokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!