Szülők, ti mit mondtatok volna?
Nyugi,bármit teszel, mondasz neki, az óvónők fogják tudni:D
A legjobb az, ha semmit nem mondasz:D
Hát ez szuper :/ Akkor meglesz majd a vélemény, pedig tényleg "baleset" volt...
Egyébként azt mondtuk, rosszul látta, nem harapott senki semmit...ő egyébként is inkább azzal volt elfoglalva, hogy miért akarom bántani aput, nem pedig a bántás módjával :D de szerencsére meg tudtuk nyugtatni, de nem hinném, hogy felejtette :/
Hú ez igen durva, nem is tudom mit mondanék,ha ilyen fordulna elő. Bár nekem nincs gyerekem,bocsi,hogy írok.
Az biztos,hogy ez bárkivel megeshet,szóval semmiképp sem elítélendő. Különben meg ismerek olyat,akiknek a szobája egybenyílik a gyerekekével (nincs ajtó) és úgy szexelnek. Na az már gáz szerintem.
Fogalmam sincs mit mondanék a gyereknek, ha ilyen korú lenne. Semmiképp se reagálj mérgesen ilyenkor,inkább mosolyogj,még ha cikinek is érzed előtte.
Inkább olvasd el ezt, és próbáld ki:
Nem hiszem,hogy szétkürtöli majd az oviban,főleg ha te is természetesen kezeled. :)
egyébként hallottam már olyat is hogy ez szinte minden szülőnél előfordul. ha ez megnyugtat :)
Egyszer olvastam egy olyan esetet hogy anyuka lovagolt apukán amikor egyszer csak mögöttük megszólalt a 4 éves gyerek: "anyuci vigyázz le ne essél!" :D
AZ fontos hogy megnyugtattátok hogy nem akartad bántani az apját!
esetleg: apunak fájt hasa anya pedig megpuszilgatta? (ha már úgy is azt mondtátok hogy rosszul látta) vagy ez nagy hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!