Miért nem engedik hogy érettségzzek?
Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken lesz a szóbeli vizsgám, fodrásznak tanulok. Apa közölte hogy talált nekem munkát, a húga alkalmazna, erre mondtam neki hogy szeretnék visszairatkozni érettségire, mire kitört a ribillió. Elkezdtek szidni, hogy milyen egy felelőtlen vagyok és hogy mi lesz, ha ők nem lesznek. Az a baj, hogy esti levelezőn se engednek.2015. jún. 3. 07:41
21/22 A kérdező kommentje:
Hát a családi az nem sok ( ha jól tudom 12 000 Ft kb) húsz éves korig jár. Ennyit tudok kb.
2015. jún. 4. 07:06
22/22 anonim válasza:
Ne foglalkoz velük. Én is leérteségiztem annak ellenére hogy tiltották. Az én életem én akarom élni. Ha azt csináltam volna amit a szüleim mondanak akkor annyira vittem volna mint ők Azaz semmire.
Hajrá kezdj bele és ne foglalkoz semmivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!