Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedik hogy süssek...

Miért nem engedik hogy süssek egy hülye tortát?

Figyelt kérdés
Mindig is cukrász akartam lenni ők ezt nem akarják hát végül elfogadtam, hogy talál életem végéig olyan munkám lesz ami Unod. De hobbybol miért nem suthetetk? 3 éve akarok sütni húsvétra egyedül de csak a mamammal süthetek annak pedig nincs értelme mert mindent ő akár csinálni es az otleteimet is a magáénak mondja. Arra gondoltam neki állok sütni es nem érdekel mit mondanak csak nincs pénzem alapanyagra. Mit tegyek???
2015. ápr. 2. 13:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A konyhátokbol nem használhatsz alapanyagot?
2015. ápr. 2. 13:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős vagy?

Nincs olyan, hogy egyedül vagy otthon?

2015. ápr. 2. 13:22
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem tartanak itthon szinte semmit mert a mamám főz és süt.
2015. ápr. 2. 13:24
 4/16 A kérdező kommentje:
13 vagyok es nagyon ritkán mert valaki mindig itthonvan leginkább a mamám
2015. ápr. 2. 13:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én se értettem soha.. Ha nekem lesz lányom én örülni fogok neki, ha ilyen ötlete lesz!:) Szerintem ezt mindenképpen engedni kéne egy szülőnek! Nem tudsz akkor sütögetni, ha nincsenek otthon? Vagy nem tudsz atmenni valamelyik barátnődhöz, akinek engedik a szülei és vele sütnétek?:)
2015. ápr. 2. 13:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy?

valószínű életképtelennek akarnak nevelni a szüleid. nem tudsz mit tenni.

amikor nincsenek otthon akkor tedd. a nagymamád meg kérd meg, hogy te szeretnél most egyedül .

nekem ez elég furcsa, mert mióta eszemet tudom mindig megengedték , hogy süssek, persze a tűzhelyet még volt amikor nem értem fel, akkor egyszerűbb sütés nélküli desszerteket csináltam.egy idő után már felügyelet nélkül.

van olyan barátnőm akit sose engedtek szintén a konyhában tevékenykedni. most elköltözött, és naponta felhív olyan kérdésekkel, hogy kell szétválasztani egy tojást, jó -e ha a tejbregízhez sima lisztet használ stb..

szóval szerintem ne akarj így járni, és vezesd be a szüleidnek.

cukrász meg még lehetsz, nem késő sosem elkezdni.

de ahhoz jó az otthoni gyakorlási lehetőség..

2015. ápr. 2. 13:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
most olvasom, hogy 13 vagy. akkor még simán lehetsz cukrász, bár előtte nem árt tudni, hogy tényleg szeretnéd -e, van -e tehetséged benne.:)
2015. ápr. 2. 13:27
 8/16 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te még nem vagy felnőtt...

Hát pech. Akkor vagy nem bíznak a szüleid abban, hogy képes vagy egyedül alkotni, vagy már tapasztalták, hog ynem vagy jó benne és nem akarják, hogy a kísérletezéssel pocsékolj. (Sütés alapanyagai általában drágák.)

Ha nem tudsz kiharcolni egy kis lehetőséget otthon, és nincs egy rokonod sem, akinél alkothatnál,akkor kénytelen vagy várni. Aztán majd ha külön élsz vagy saját fizud lesz,akkor belevághatsz... Vagy jelentkezhetsz cukrász suliba is...

Bárhogy is legyen, ne aggódj, lesz még eléglehetőséged életedben sütni majd!!! Sajnos ez a gyerekek sorsa, alkalmazkodni kell... Nekem is kellett. Bár sütés főzés terén pont nem, mert ott hagytak kibontakozni. Nagyim 8 éves koromban meghalt, aztán én vettem át a főzicskét, mert anyámnak kevés ideje volt... De sok más álmomat nekem is vissza kellett fognom. Pl kertészkedni akartam, de anyám mindig letörte a lelkesedésemet, és nem mertem belevágni...

2015. ápr. 2. 13:27
 9/16 A kérdező kommentje:
Tehetsegem van egy cukrász szerint is de ha nincs pénzem alapanyagokat es itthon sincs Ugy nehéz. A mamám beleegyezik hogy egyedül Sussek de akkor nincs alapanyag. Próbáltam bevezetni őket de semmi.
2015. ápr. 2. 13:30
 10/16 A kérdező kommentje:
Baratnőmnel szoktam sütni nekik gyulire es akkor mindenkinek jó de az ritkán van. Es nem tanulók semmi újat. Ha meg új dolgot próbálok ki a lehető legkiseb mennyiségben teszem hogy ne pocsekoljak.
2015. ápr. 2. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!