Miért nem engedik h vele legyek?

"nem akarok nagy képű lenni de tényleg nagyon jól állunk anyagilag"
Ne is legyél, mert nem a te érdemed, ha a szüleid jó anyagi helyzetet teremtenek számodra.
"nagyon szeressük egymást"
Éltanuló ezzel a helyesírással?
Gyúrj még egy kicsit rá!
Valószínű egyébként hogy nem az anyagi különbség aggasztja a szüleidet, hanem az, hogy ha egy rossz tanulóval lógsz, a te jegyeid is leromlanak.

"szeressük egymást"
Egyem a szíved te kis éltanuló csoda gyerek! =D
Most vettétek irodalomból a Rómeó és Júliát?

Egyszerűen mert féltenek és mert egyetlen szülő sem akarja, hogy "nívón aluli" párja legyen a gyerekének. Félnek, hogy anyagilag és érzelmileg kihasznál. Félnek, hogy lerontod a tanulmányi eredményeidet. Félnek, mert sok rosszat hallottak a nevelőotthonban nevelkedett gyerekekről.
Nem akarlak bántani, látom, hogy szárnyalsz, de ezt csak felnőttként fogod igazán megérteni.

Én az apád helyében leültetném a srácot és elbeszélgetnék vele egy kicsit.
Ha csak simán eltiltanak tőle, akkor annak hátulütője is lehet, például az, hogy megoldjátok az együtt járást a szüleitek háta mögött, illetve lázadsz is egy olyan döntés miatt, amellyel nem értesz egyet és amelyet magyarázat nélkül rád erőszakolnak.
Idáig a szüleid részéről írtam, hogy én mit tennék az ő helyükben.
A te részedről annyit, hogy : nem akarlak kiábrándítani, de a szerelem életkortól függetlenül egy nagyon megtévesztő és változó érzés. Nekem már gyanús ez a kijelentésed, hogy " nagyon szeressük egymást " , ebből leginkább az látszik, hogy még nagyon keveset tapasztaltál és igen naiv vagy, amitől aztán nagyot fogsz zuhanni, mert elszálltál a valóságtól.
Az érzelmeket az emberek egy életen keresztül tanulják és még az sem elég. Ne lovald bele magad érzelemtől túlfűtött állapotban, inkább legyen eszed : beszélj az apáddal és mond el neki, hogy te mit gondolsz erről az egészről és ajánld fel neki, hogy hazavidd a fiút és ismerjék meg egymást.
De hogy mondjak valami mást is a valószínűleg prédikálásnak vélt eddigi mondataim után : ha úgy is döntesz, hogy találkozgatsz vele, legyen eszed. Figyeld a jellemét, a viselkedését, gondolkozz józanon arról, amit tesz és mond, s ennek alapján döntsd el, hogy neked való-e. Ez a " két évig várt rám " egy ismételten naiv kijelentés, hiszen neked fogalmad sem lehet arról, hogy ő ebben a két évben még hány másik lányt nem fűzött meg, csak nyilván te nem kaptál jelentést erről.
Szóval ésszel csináld, bármit is döntesz.

"Sajnos nekem valahogy sosem sikerült helyesen írni. Ez az egyetlen dolog ami nem megy."
Mi lenne ha fognal neha egy-egy konyvet a kezedbe?
Amugy hany eves vagy? 13?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!