A szüleim nem engedik hogy a barátommal legyek. ( bonyolultabb sztori) Szerintetek hogyan oldjuk meg?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, szeptemberben kiköltözött Bécsbe az apukájával, 1-2 hetente tudunk találkozni és a szünetekben.
A baj az hogy idén érettségizem. Jogi egyetemre szeretnék menni és nagyon sokat kell tanulnom. A szüleim emiatt nem engedik, hogy sok időt töltsek a barátommal, a péntek délutánt/estét tudjuk együtt tölteni csak és néha szombaton pár órát. Mindezt van hogy csak két hetente. Nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni.. nagyon félek hogy szakítani fogunk amiért amikor itt van is alig érek rá.. pedig az is szóba jött, hogy érettségi után összeköltözzünk és nélküle nem tudnám elképzelni most az életem. Ő az aki támaszt nyújt a tanulás mellett és csak akkor tudok kikapcsolni ha vele vagyok
2014. szept. 22. 16:45
1/3 anonim válasza:
Ki akar jogi egyetemre menni, te vagy a szüleid? Mert ha csak ők, akkor érthető az aggodalmuk. De ha te is, akkor miért nem mondod meg nekik, hogy ez a te vágyad is, és nem fogod elszúrni, de úgy nem megy, hogy csak stressz van, kikapcsolódás nincs, mert pont a hajrában veszíted el az összes erőd, ha most emiatt szakítotok. Nyíltan, egyenesen, őszintén! Hajrá!
2/3 anonim válasza:
18 éves kor fölött nem hiszem, hogy volna beleszólásuk ezen a téren... Hadd Te döntsd már el, hogy mennyi időd lenne találkozni vele, meg mennyit bírsz tanulni egy kapcsolat mellett.. Emiatt tönkre is mehettek.
3/3 anonim válasza:
Ha egy kapcsolat nem bírja ki, hogy nem vagytok együtt mindig, akkor az nem lesz hosszú életű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!