Miért nem engedik hogy süssek egy hülye tortát?
Figyelj, először is ,amit az első mondatban írsz az egy az egyben hülyeség. Attól, hogy tanulsz egy másik szakmát, mint a cukrászat, attól még hobbiból csinálhatod felnőttként, ha csak végignézel néhány néhány gasztroblogot, akkor láthatod, hogy a legtöbbnek nem is ez a szakmája, "unatkozó háziasszonyként" vágtak bele, kedvtelésből, és sokan az évek alatt odáig fejlődtek, hogy megrendelésre készítenek tortacsodákat. Szóval az álmodról semmiképpen sem kell lemondanod.
szerintem süss a mamáddal, mond neki, hogy "mama, ezt most én szeretném keverni, te meg figyeld, hogy jól csinálom-e". Az, hogy az ötleteidet a magáéként tünteti fel, az meg ne érdekeljen, ha valami rosszul sül el, akkor nem téged fognak hibáztatni, ha meg jó lesz, akkor is te tudod, hogy a te ötleted volt.
Az én anyám is ilyen, a konyhájában rajta kívül senki nem dolgozhat. Viccesen is jött ki, a nővérem pont cukrász, és épp ezért egy piskótát sem tud megsütni.
Nagyon nem tudsz mit tenni, próbálhatod győzködni őket, de ha lázadozni kezdesz, csak még jobban el fognak tiltani...
Fiatal vagy mégm, a vágyaidról ne hagyd lebeszélni magad, én is így tettem, rosszul tettem. Unalmas szakmát később is tanulhatsz, de a cukrászatot hátrány felnőttképzésben végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!