Mit szóltok ahhoz, hogy egy 16 éves azért rinyál, , mert a szülei nem engedik elektromos cigit szívni?
Előző kérdés!
Hová jut a világ? Régen akkora pofont kapott volna az ilyen gyerek!
Én nagyon jót röhögtem rajta! :D :)
1 indokot sem tud felsorolni, minek kell az neki, de tuti, hogy a baráti társaságban most ez lehet a menő cucc.. és még egy lapon említi egy szelet tortával is. Nem csodálom, hogy a szülei nem engedik. Nekik legalább van eszük.
A kérdező nem akarja megérteni, hogy annak akkor van valamennyi értelme, ha épp leszokni akarna a dohányzásról..
elektromos cigi?
benzines vagy lovas nincs?
Nem gondolom, hogy az a célravezető, ha rinyálásnak nevezzük, ha szóvá teszi, hogy valami nem tetszik neki, és az sem célravezető, ha azt emlegetjük, hogy "régen" ezért mekkora pofon járt volna.
Nem olvastam az előző kérdést, de ha ez a problémája, akkor tudni kéne, hogy egyáltalán miért akar e-cigit. Dohányzik, és át akar térni erre? Mert akkor támogatnám, inkább e-cigit szívjon, mint igazit, kevésbé káros, és könnyebb is felhagyni vele, teljesen nikotinmentesre átállni, aztán abbahagyni. Ha amúgy nem dohányzik, csak tetszik neki az e-cigi, akkor viszont értelmes emberként kezelve megbeszélném vele, hogy miért nem érdemes ezt használnia.
Amúgy meg a kamasz is ember, lehet velük is értelmesen kommunikálni, ami általában sokkal hasznosabb, mint kioktató, pökhendi stílusban letorkolni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!