Fiúk, örülnétek egy elektromos fogkefének karácsonyra?
Figyelt kérdés
Párom azt kap:) Nemtudom mit fog rá szólni... Sima elemes oral-b.
köszi
21l
2010. dec. 23. 10:25
1/24 anonim válasza:
Ööö... Egy külső HDD-nek, vagy egy multimedia lejátszónak jobban örülnék, de a fogkefe sem rossz. Ráadásul az OralB nagyon jónak számít.
3/24 A kérdező kommentje:
Mértnem?:D
2010. dec. 23. 10:33
5/24 anonim válasza:
Nem, utálok tisztálkodószereket kapni, mert az azt mutatja, hogy nem ismer, és csak gyorsan le akarta tudni a dolgot.
6/24 BlackSword válasza:
Nem, és a felettem lévőnél a pont...
7/24 anonim válasza:
Én lány vagyok, de én sem vennék ilyet a barátomnak. A "hasznos" dolgokat majd megveszi magának, meg anyukától apukától megkapja. Valami személyesebbet találj ki.
8/24 anonim válasza:
Nem az a lényeg,hogy mit adsz hanem hogy amit adsz azt szeretettel add ! És szerintem örülni fog neki F/22
9/24 anonim válasza:
szerintem inkább vmi szórakoztató elektronikai cuccot vegyél neki, legalábbis én annak örülnék, sokkal jobban, mint a fogkefének
20/f
10/24 anonim válasza:
hát lehet h nem egy fogkefére számít de tőled kapja az a lényeg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!