A lányt miért nem engedik át a fiúhoz a szülők?
Szóval, bővebben kifejtve:
a szülők miért nem szívesen engedik át a lány gyereküket a barátjukhoz?
nekem sosem engedték, még most is haragszanak, pedig 20 leszek.
de azt mindig megengedték, már 16 évesen is, hogy átjöjjön a barátom
nem akarok durván fogalmazni, de amitől annyira féltettek, az pont nálunk esett meg elsőre az exemmel.
ő se értette , és a mostani barátom sem, hogy miért van ez.
mindkét szülőm falun nőtt fel. talán emiatt?
más barátnőmtől is hallottam, hogy ne a lány járjon a fiúhoz, elven vannak a szülők . miért?
én sokkal jobban szeretek a barátoméknál lenni, mert náluk több mindent tudunk csinálni, nagyobb a szoba, van számítógép, kert, állatok, közelben erdő .
de régebben, olyan 17-18 éves koromban már értem akartak jönni amikor át merészeltem menni suli után a barátomhoz, aki 500mre lakott. mert hogy én szégyent hozok rájuk stb.
ez komolyan miért van?
minden választ várok
és ha már itt tartunk, vannak szülők akik egyáltalán nem engedik meg, hogy egymáshoz menjen a párocska.
de mondjuk erdőbe sétálni meg elengedik. ha annyira akarnának szexelni, akkor bárhol meg lehetne oldani
"még most is haragszanak, pedig 20 leszek. "
ezek alapján ha szerinted engedélyt kérek, akkor nem megy a szövegértés.
egy 14-16 évesnek meg szerintem még engedélyt kellene kérnie. de mindegy
nem kérek engedélyt, csak mindig húzzák a szájukat, meg játszák a sértődötett amikor elmegyek, meg jön a szokásos dolog, hogy szégyent hozok rájuk.
ennek az okára lennék kíváncsi, hátha van hasolnó gondolkodású ember még itt, mint a szüleim
de miért? miben tér el ha a lány megy át a fiúhoz?
természetesen el szokott kísérni a barátom egy darabig. a mostani a buszmegállóig elkísér, az előző aki itt lakott közel, mindig hazakísért.
nem a kur..vájuk vagyok :S
Igen, tapasztalatból mondom, hogy köthető a falun nevelkedéshez. Régen falun ez volt a szokás, hogy a fiú ment udvarolni a lányos házhoz. Nem tudom, de mintha valami cédának számított volna az a lány, aki nem így csinálta...
Anyukám is ebben a szellemben nevelkedett, és nagyon nehéz vele megértetnem, hogy ma már, városon egyáltalán nem szégyen, ha a lány néha többször megy a fiúhoz egy héten, mint a fiú a lányhoz. Ő ezt szokta meg és mindig zavarja, folyton szól érte. "Kinevelni" sajnos nem fogod tudni belőle...
"megfordult a világ, tehén hajtja a bikát..."
7-es, én tudom ám hogy apukád nem pont így mondta:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!