Miért kell ezen a kocsitémán ennyit beszélni? Hogy szerezzek tapasztalatot vezetés nélkül?
A barátomnak van egy autója, amit vezettem már többször és ma kivittem a reptérre, mert 1 hétig külföldön lesz. Előtte mondta, hogy akkor amíg nincs itt, nyugodtan használjam az autót. Ez azért is jó, mert kedden megyünk osztálykirándulásra a Balatonhoz, viszont én nem tudok a csoporttal menni, hanem később kellett volna utánuk vonatoznom egyedül, amit nagyon nem akartam. De így megoldódott a probléma, mert autóval sokkal gyorsabban ott vagyok, kényelmesebb is. Viszont anya itt parádézott egész este, hogy ő nem engedi, hogy beleüljek abba a kocsiba, meg hogy száguldozni fogok vele és őrültebbnél őrültebb dolgokat mondott. A kedvencem az volt, hogy mi van, ha részegen vezetek majd és belehajtok a Balatonba...
Nem akarom neki mondani, hogy már Ausztriáig is elvezettem, voltam hatalmas viharban, éjszaka is sofőr, szóval nem csak itt a városban szoktam vezetni. De akkor még jobban kiborulna.
Nem is értem. Ő akarta a jogosítványt, most meg ez megy.
Biztonságos az autó, tele van légzsákokkal, van benne minden "extra", nem is egy Opel, vagy Suzuki kategória. Az utakon nem félek, eltévedni is nehezen tudnék.
Anya meg csak idegesít az "aggódásával", mert tudom, hogy az úton is minimum 20-szor hívni fog.
Azért több napi cuccal vonatozni nem nagy élmény, heti kétszer teszem meg, a hátam közepére kívánom, ha lenne autóm, gondolkodás nélkül azzal járnék :D
Milyen logika már, hogy most volt baleset, ne vezessen? Ennyi erővel senki ne vezessen, tapasztalt sofőröknek is volt már balesete, tiltsuk be az autózást.
Hogy legyen valaki tapasztalt sofőr úgy, hogy nem vezethet?
Amúgy nem nagy villogás, mi az utolsó két osztálykirándulásunkra úgy mentünk, hogy autókkal, mindenki (összeszerveztük, egy autóba minimum 4 ember, így olcsóbb is volt mint a vonat)...
Nem tudom miért nézik az összes fiatalt baromnak. Az én haveri társaságomban vannak fura arcok, néhányan művelnek állatságokat, de a részegen vezetés a legnagyobb tabu, múltkor kétségbe voltak esve, mert 2 sör után elfogyott a cigi, eszükbe se jutott kocsiba ülni, pedig nem voltak még részegek. Nem minden fiatal viselkedik állat módjára.......
Nos, nem olvastam végig a válaszokat, és 2 km hoszú kérdést sem.
Én sem engednélek. Hogy te mit vezetsz, lényegtelen, mert az autó tulajdonosa a felelős, és garantálom, én senki tininek nem adnám oda kocsim.
Sajnálom, vegyél saját kocsit.
38N
"A vonatjegy egy petákkal se olcsóbb mint a benzin, főleg ha esetleg ketten mennek."
De legalább biztonságos :)
Vegyél saját kocsit, ha majd felnősz! Azt is a segged alá tegyék :)
A kis friss jogsis, de szerintük profi vezetőkről meg meg van a véleményem. Remélem, nem egy úton leszünk,
34N
"Az utakon nem félek"
Na itt van a nagy baj, biztos jó vezető lesz belőled, valamikor, de addig NEM!!! Eltévedni meg a GPS korában elve irreális, és meg súgom, GPS nélkül sem tévedtek el emberek, csak a nagyon hülyék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!