A szüleim ragaszkodtak hozzá, hogy menjek autóvezetésre, de nem megy a KRESZ, mit csináljak?
Fppúú :) Szerintem beszéld meg a szüleiddel, hogy nem akarod vállalni, mivel nem vagy képes meganulni/felfogni a jelzéseket, szabályokat... Akkor elkerülöd az ön és köz veszélyt, megóvva mindenkit mindentől :)
Barátságosabb a buszozás :))
Érdemes lenne valamilyen szakembert keresni, aki tud segíteni a tanulási problémáidon. Hosszútávon így a mai világban nagyon nehéz lesz.
Ami a KRESZ-t illeti, sokkal könnyebb, mint az érettségi. Ha ott átcsúsztál, ennek is meg kéne lennie.
Szerintem mindenképpen csináld meg a jogsit, jól jön az életben.
Gyakorold a Kressz programot, én se a könyvből tanultam csak csinálgattam vagy 2 héten keresztül folyamatosan, már a végén kivűlről tudtam melyik a helyes válasz. Még a műszakiakat is. Ha az ábrákat nem érted, kérj meg egy barátodat hogy üljetek le együtt, és magyarázza el, hogy miért az a helyes válasz. Nekem van olyan buta barátnőm, hogy senki nem mondta volna meg, hogy valaha jogsija lesz és mégis megcsinálta. :DDD Hidd el menni fog csak tényleg ne úgy állj hozzá, hogy hülye vagyok, nem megy. Ha a szüleid fizetik az egészet, hidd el megéri ez a kis "szenvedés". A program nagyon jó! Meg is magyarázza, hogy mi miért van. Be kell tanulni.
Mikor, még 4 évvel ezelőtt, én vizsgáztam nekem volt külön rutinvizsga is, műszaki cuccokkal, neked már az sincs. A forgalomba megint nem tudsz hibázni mert az oktatód bármikor közbeavatkozhat nem kell izgulni. Minden utcát előbb utóbb kívülről fogsz vágni, hogy hol mit szabad csinálnod mert annyiszor végigmentek hogy már a könyöködön fog kijönni! Sok sikert, és hajrá! :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!