A szüleim ragaszkodtak hozzá, hogy menjek autóvezetésre, de nem megy a KRESZ, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Világéletemben nehezen tanultam, az érettségin is éppen hogy átcsúsztam mindenből,nehéz a felfogásom, de ragaszkodtak hozzá, hogy tanuljak vezetni. Nem tudom beleverni a fejembe a különböző jelzéseket, azt, hogy kinek van elsőbbsége meg pláne nem, hát még a műszaki részéről ne is beszéljünk... Igaz, hogy nemrég kezdtem, de 1 hónap van csak rá, és hogy kinek van elsőbbsége itt meg ott még 1 év alatt se tanulnám meg. Nem engedik, hogy otthagyjam, pedig még nincs sok pénz veszve. Mit csináljak? Ha véletlenül sikerülne is kitippelnem a válaszokat, attól még fogalmam se lenne semmiről amikor menni kellene vezetni, a vezetés meg soha a büdös életben nem lesz meg, mert még egyenesben se tudom tartani az autót az úton...2015. ápr. 12. 17:34
21/23 A kérdező kommentje:
A táblákat kívülről tudom, meg az előzés, elindulás stb szabályait, hogy mit szabad, meg mit nem, az tök logikus, de az elsőbbségadást nem valamint a műszaki részét sem.
2015. ápr. 15. 18:18
22/23 Dolores55 válasza:
A kitartásoddal és a hozzáállásoddal van inkább a baj.
23/23 anonim válasza:
Szia.pesti vagy?mert akkor ha gondolod szívesen segítek. Van egy nagyon jo jegyzetem.28ánmrgek ujra vizsgazni.utana megbeszélhetjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!