Mit gondoltok, vezetés órákat a szülő fizesse ki a gyereknek vagy a gyerek magának?
Figyelt kérdés
21F, jelenleg még tanulok, azt eleve ők fizetik, de amellett igen nehéz még dolgozni is, ráadásul nem is szoktam tőlük pénzt kérni sosem, esetleg havi kétszer mozira, de egyébként nem, csak ha ilyesmi jellegű, hivatalos szükségletem van.2013. aug. 25. 23:45
1/19 anonim válasza:
Szülőkön és a pénztárcájukon múlik. Ha megtehetik igen ha nem akkor viszont törődj bele és ne követeld.
2/19 A kérdező kommentje:
Igen, megtehetik.
2013. aug. 25. 23:49
3/19 anonim válasza:
Tök mindegy. Ha tudják, és szívesen fizeti az is jó. Ha nem fér bele nekik és neked kell, az is rendben van.
4/19 anonim válasza:
Akinek van pénze az. Esetleg a gyerek törleszthet később a szüleinek, miután munkábaállt, ha úgy beszélték meg; vagy ha van neki elég amúgy is.
6/19 anonim válasza:
Ha megteheti a szülő,akkor fizesse ki a gyereknek.Na,de a 21 éves hol gyerek már??
7/19 anonim válasza:
Dolgozni kel nem követelözni! Én 3 évet huztam le a mekibe suli melett 16 évesen és nem azërt mert kelett hanem mert akartam!
Ja és lány vagyok!
8/19 anonim válasza:
Ne legyetek már ennyire irigyek azokra, akiknek a szülei megtehetik hogy nem megnyomorítják idő előtt a gyereküket, hanem segíteni igyekeznek rajta. Szerintem teljesen normális és elvárható, hogy a szülő, HA MEGTEHETI, adjon meg minden szükséges támogatást a gyerekének és taníttassa mindenre amire lehet. Nem lesz attól valaki sikeresebb felnőtt, hogy tizenévesen végignyomorog 2 munkahelyet iskola mellett, sőt, az ilyenek nagy részéből nem kiegyensúlyozott ember lesz, hanem ideggörcs. Kérdező, beszéld meg velük, azt mondod megtehetik, így szerintem ez alap dolog lenne. A 21 éves pedig még rohadtul nem olyan öreg, nem 40 éves vagy, hogy azt kelljen a fejedhez vágnia mindenkinek, hogy már rég illene önellátónak lenned. Van aki 30 éves kora előtt nem is az, mert inkább tanul, hogy később a mekinél jobb helyekre is esélyes legyen.
9/19 anonim válasza:
Ha a szülő kifizeti, a gyerek köszönje meg. Ha nem, akkor teremtse elő a pénzt. Ennyi :)
10/19 anonim válasza:
Nekem a suli fizette...
A pótórákat( sajnos kellett 5) azt a szüleim...nem voltam még 18
Tesómnak a szüleim karcsonyra ajándékozták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!