Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim ragaszkodtak hozzá,...

A szüleim ragaszkodtak hozzá, hogy menjek autóvezetésre, de nem megy a KRESZ, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Világéletemben nehezen tanultam, az érettségin is éppen hogy átcsúsztam mindenből,nehéz a felfogásom, de ragaszkodtak hozzá, hogy tanuljak vezetni. Nem tudom beleverni a fejembe a különböző jelzéseket, azt, hogy kinek van elsőbbsége meg pláne nem, hát még a műszaki részéről ne is beszéljünk... Igaz, hogy nemrég kezdtem, de 1 hónap van csak rá, és hogy kinek van elsőbbsége itt meg ott még 1 év alatt se tanulnám meg. Nem engedik, hogy otthagyjam, pedig még nincs sok pénz veszve. Mit csináljak? Ha véletlenül sikerülne is kitippelnem a válaszokat, attól még fogalmam se lenne semmiről amikor menni kellene vezetni, a vezetés meg soha a büdös életben nem lesz meg, mert még egyenesben se tudom tartani az autót az úton...

2015. ápr. 12. 17:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Mi lesz veled így 5-10-20 év múlva? Nevelési tanácsadóba menj el szerintem és kérj segítséget a tanulási problémáid miatt.
2015. ápr. 12. 19:01
 12/23 A kérdező kommentje:
Miért mi lesz? Nem fogok iskolába járni meg nem is fogok tanulni ilyen nehéz dolgokat...
2015. ápr. 12. 19:08
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem megy, akkor hogyan akarsz továbbtanulni? Vagy betanított munkás akarsz lenni egy gyárban?

A KRESZ-t be kell seggelni. Ha tudod a szabályokat, akkor meg tudod oldani a tesztet. Én is úgy álltam neki, hogy semmit nem tudtam, kb csak a stop-táblát ismertem fel. 2 hét volt a tanfolyam, aztán levizsgáztam hibátlanra. És tudod miért? Megcsináltam az összes tesztkérdést úgy, hogy addig olvastam, ameddig fel nem fogtam miért az a helyes válasz rá. Aztán annyit gyakoroltam, hogy elég volt a kérdés elejét elolvasnom, beugrott a válasz. Amúgy meg kb 5-6 szabály van amit nagyon kell tudni, de ahhoz, hogy gyakorlatban is menjen, egy jó oktatóra van szükség. Nem olyan bonyolult.

2015. ápr. 12. 20:01
 14/23 anonim ***** válasza:

Ne biztassátok már a vezetésre, ha egyszer alkalmatlan!! Meg akartok halni miatta az úton!? Nemcsak magát veszélyezteti, hanem mindenkit. Ha nem megy, nem kell erőltetni. Amúgy meg nem is akarja.

Más szempontból viszont tényleg utána kellene járnod, hogy nincs-e valami komolyabb bajod, ami miatt nem tudsz tanulni. Nem a jogsihoz (azt felejtsd el), hanem az egyéb tanulmányaidhoz.

2015. ápr. 12. 20:46
 15/23 anonim ***** válasza:
46%

"Aztán annyit gyakoroltam, hogy elég volt a kérdés elejét elolvasnom, beugrott a válasz."

Gratulálok, szóval bemagoltad a tesztet, és az alapján vizsgáztál le, tényleges tudás nélkül.

Kezdem érteni, miért van egyre több szerencsétlen idióta az utakon, aki a legegyszerűbb közlekedési helyzetet sem tudja normálisan kezelni...

2015. ápr. 12. 20:47
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem bemagoltam. Megtanultam a szabályokat, kb az egész tankönyvet. Én voltam az egyetlen a 30 fős csoportból, aki meg is vette a könyvet, és nem csak a tesztet csinálta otthon. De a KRESZ vizsga nem nagy dolog. Egy kis gyakorlással bárki meg tudja csinálni. Mert ha gyakorolsz, akkor ismerősek lesznek a kérdések. Azt meg, hogy alkalmatlan a vezetésre, nem nektek kell eldönteni. Ha az oktató úgy látja, úgysem küldi vizsgázni. Senki nem úgy születik, hogy tud vezetni. Pár éve még én sem tudtam volna elképzelni, hogy én is fogok egyszer, most meg imádok vezetni, és nem csinálom rosszul. Az más dolog, hogy ha nem is akar megtanulni. Mert akkor úgysem fog neki sikerülni. Nem kötelező mindenkinek autóval járni.
2015. ápr. 12. 21:31
 17/23 anonim ***** válasza:

Hányszor írod még ki a kérdést?

Furcsa egyébként, hogy még nem említetted meg, hogy neked nem kell ám tanulnod, mert a szüleidtől úgyis kapsz majd egy lakást a barátod meg milyen nagyon jól keres, és majd eltart, amíg te a gyerekeket neveled és vásárolgatsz.

2015. ápr. 13. 02:01
 18/23 anonim ***** válasza:

Az a Te magánügyed, hogy nem szeretsz és nem is akarsz új dolgokat megtanulni.Ebbe nem érdemes beleszólni.

Viszont ilyen a hozzáállással, nem szabad kimenni a forgalomba.

Vagy változtass a szemléleteden, vagy tegyél le a jogosítványról.

2015. ápr. 14. 11:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Én elméleti tanfolyamon nem voltam.egyedül gyakoroltam s tanultam.ill a férjemmel.ma voltam vizsgázni s 13hibapont.3 darab 3 pontos.nem kell parázni.ha nem megy.uld végig ujra a tanfolyamot.megtanulható ám.ne ész nélkül tesztelj,legyen mögötte tudás es értsd meg.😊
2015. ápr. 15. 18:09
 20/23 anonim ***** válasza:
S a haverom borzasztó nehezen tanult s erettsegin is ippeghogy átment.már 4eve vezet s nagyon jól.ülj be anyud apud mellé s figyeld a táblákat kérdezz.
2015. ápr. 15. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!