Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megvennetek a gyermekeiteknek?

Ti megvennetek a gyermekeiteknek?

Figyelt kérdés
Fiam hamarosan ballag 8. osztalybol, es 150 ezres lenovo telefont ker ajandekba. Nagyon konyorog erte, nagyon szeretne hogy megvegyem neki. Mint egesz 8 even keresztul, most is igazan jo tanulo. Matekbol is kituno lett most ev vegere is.

2015. máj. 31. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
37%

Őszintén nekem egy régi telefonom van, már akkor is régi volt, mikor megvettem. Mindenki rá akar beszélni az okosra, de nekem csúsztathatós billentyű kell, mert qrva kicsi a kezem, a tesóm telefonját 3x is majdnem elejtettem, a szívverésem majd elállt.

Meg lehet, hogy sznob vagyok, én már tinikoromban is hisztiztem, hogy ne legyen kamerás a telefonom, mert kamerázni ott a kamera, zenét hallgatni az mp3 lejátszó, könyvemnek a táska, stb.

2015. máj. 31. 22:49
 62/68 anonim ***** válasza:
35%
Azt lehagytam, hogy szerintem MINDENKINEK felesleges az okos telefon. Mondjuk ha a Wall Street-en dolgozol, lehet, hogy hasznos.
2015. máj. 31. 22:50
 63/68 anonim ***** válasza:
86%

Kedves utolsó válaszoló, Te hány éves vagy? mert van egy 14 éves fiam, aki ugyanígy gondolkodik :-). (Ő nem ballag most, mert 8-osztályosba jár).

Bocsánat az OFF-ért!

2015. máj. 31. 23:00
 64/68 anonim ***** válasza:
87%

28 vagyok.

(És nő.)

2015. máj. 31. 23:36
 65/68 anonim ***** válasza:
88%

Én nem venném meg. Egyrészt, mert egy nyolcadikos gyereknek még nem való telefon, másrészt, nem 150 ezres. Arra, amire való, bőven elég neki egy 40-50 ezres telefon, tudják ugyan azt, amit a 150 ezres.

Majd ha dolgozik, megveszi magának, akkor majd jobban meg tudja becsülni. Én biztos nem lennék olyan szülő, aki ilyen drága holmikat ilyen fiatal gyerek "valaga alá pakol" . Ha nem veszed meg, az nem azt jelenti, hogy rossz anya vagy, hanem hogy tudsz reálisan gondolkodni. Beszéld meg vele, hogy válasszon egy olcsóbb telefont.

22/L

2015. jún. 1. 12:05
 66/68 anonim ***** válasza:

nem.

viszont, ha laptopot kérne azt megkapná, annak még hasznát is venné, de egy telefonra 150 ezret (lenovore) kizárt!!!

2015. jún. 1. 12:22
 67/68 anonim ***** válasza:
(Nem olvastam végig a válaszokat) Szerintem akárki akármit mond nem olyan nagy dicsőség elvégezni a 8 általánost. Ezért az én gyerekem biztos nem kapna egy 150 ezres telefont. Inkább vennék neki ennyi pénzből egy laptopot (enyém 135 000 volt, Lenovo, nagyon jól fut). Azt legalább tudná használni a gimnáziumi tanulmányai során.
2015. jún. 1. 20:32
 68/68 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom mindenkinek a valaszat, ahogy olvasgattam fele aranyban irtak pozitivakat, fele aranyban negativ hozzaszolasokat. Orultem minden valaszna, jo volt olvasni Megvolt a ballagas, es a kicsi fiam megkapta a LENOVO VIBE Z2 PRO telefont, aminek nagyon de nagyon orul. A meghivott vendegektol ajandekokat es penzt is kapott, majd egy etteremben ebedeltunk. A penzebol o is potolni akart a telefon araba, csak h.mindenkeppen meglegyen neki. Igy is volt, azutan megrendeltuk es 2 nap mulva mar a kezeben tartotta. Nagyon boldog, mindketten orulunk neki.
2015. jún. 27. 15:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!