Ti megvennetek a gyermekeiteknek?
Tényleg ilyen sokan olcsó gagyi telefonról írtok? Azért, mert nektek nincs pénzetek ilyenekre, a gyerek ne örülhessen neki?
Mindig ezt tapasztalom, a kevesebbet keresők körében, de persze a havi 30ezer cigarettára sok ilyen ember szerint nem luxus. :)
Ne örlődjetek az irigységtől, árt az egészségnek.
Kérdező, ti tudjátok, hogy álltok anyagilag. Az elvben semmi rosszat nem látok, a gyerek jól teljesít, ha ez a régi kívánsága, miért ne?
Uhh de nagyra van valaki:D
Ha akarnám most bemennék egy üzletbe és az összes eladót fejbe dobnám a legújabb Ifossal.
Ne hidd hogy attól nagyobb legény vagy hogy a szüleid megveszik neked.
Telefontól senki nem lesz menő mint sokan hiszik.
Vagy majd bekapsz egy erősebb srácot a menőséged miatt aki kiszedi a kezedből a telefont és felnyomja a seggedbe:)
41# biztos vagyok benne, hogy nem minden válaszolónak savanyú a szőlő. egyszerűen van akinek más értékek a fontosak, és nem hiszem , hogy gyagyi telefonom lenne, mert csak 50 ezer alatti volt. futnak rajta a játékok, a Facebook, Instagram, tudok vele képeket csinálni, zenét hallgatni a buszon, telefonálni stb. mi másra kellhet még egy mai tizenévesnek? még pdfet is tudok rajta olvasni, könyveket is akár..fel nem foghatom, hogy minek adjak ki még 3x ennyi pénzt rá?
de kinek mi az érték.
a gyagyi meg relatív. nem csak a 3000ezer forintos nyomógombos és a 150ezres létezik, remélem tudod
Ezzel az a baj, h megkerdezted h mit szeretne, armegjeloles nelkul (azaz pl: 60 ft ig valaszthatsz).
O elmondta mit szeretne, jol tanult egesz evben en megvennem neki, kulonben nem kerdeztem volna meg, ha megis mondtam volna egy randim arat h mennyiert kerhet. Mert ugye igy mi ertelme annak, h megkerdezed?
150 sok egy telefonert, velhetoleg 2 ev mulva lejar, ha mazlija van el tudja adni 50 ert a tobbi kalkulalt veszteseg:-))Tehat vegulis tokmindegy, a lenyeg az h oruljon es erezze h ertekeltetek az erofesziteseit.
Ha viszont enhez hitelhez kell nyulnod, vagy nem lesz kaja az asztalon akkor evidens h ne vedd meg:-)
Le leszek pontozva, DE.
Nem értem ezt a sok hozzászólót, "hogy nem mert gyerek meg így meg úgy", ezt már én veszem sértésnek. 15 évesen kaptam egy 120 ezer forintos telefont (nem iPhone), nem ballagásra, hanem mert kértem, a régi már nagyon elavult volt, már anno nem lehetett vásárolni sem.
Igaz, hogy még csak az első évet húzza le nálam lassan, de az égvilágon nincsen semmi baja, úgy vigyázok rá, mint a szemem fényére, pedig gyerek vagyok. Még el sem lopták tőlem, pedig nagyvárosi vagyok.
Miért kellett nekem ilyen telefon?
Kiemelkedő minőségű kamera, vízálló, nagyon jól néz ki. (egyébként ugyan már, egy felnőttnek sem azért kell jobb telefon, mert hogy ő már tud rajta mit csinálni - emailezni és dolgozni lehet egy 30 ezres telefonon is, nem?)
Hogy menőzök-e vele? Dehogy. Mellesleg fizetős iskolába járok, ahol a diákok háromnegyedének iPhonja van, pont hogy én lógok ki a sorból és engem kérdezgetnek, hogy nekem meg miért nem olyan van? (mielőtt egy kedves hozzászóló megjegyezné, hogy biztos pont hogy ezzel akartam menőzni hogy nekem másmilyen van, azelőtt kaptam, hogy rájöttem volna, mi a 'divat' ebben az iskolában.)
Kérdező, ha olyan helyzetben vagytok anyagilag, miért ne? Egyébként neked kell ismerned a fiad, hogy tud-e rá vigyázni, milyen személyiség, mire kell neki.
Valamelyik válaszoló írta előttem, csak azért, mert ti nem engedhetitek meg magatoknak, nem kell másokat is így leugatni.
"Tényleg ilyen sokan olcsó gagyi telefonról írtok?"
Igen, nekem megfelel az 50 ezres is.
És mivel nettó 220-at keresek, be kell osztani a pénzt. Szívesebben költök nyaralásra, utazásra, mint egy túlárazott telefonra.
Az én okostelefonom 0 azaz NULLA Ft volt, pedig Sony E3, ami jónak számít, és új volt a piacon...
Ennyi pénzt tuti nem adnék ki egy sz*r telefonért, ami hónapok múlva 10-20 ezer Ft-ért is megvehető (bár ezek nekem ennyit sem érnek, mert 2 évig bírja a 150 ezer Ft-os, és a 2 ezer Ft-os is...).
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!