Ti megvennetek a gyermekeiteknek?
Nem!
Még magamnak se vennék ennyi pénzért telefont, nemhogy a 14 éves gyerekemnek. Legyen akármilyen jó tanuló.
Pláne a mai világban, amikor az új telefon is 2 év múlva lejártnak számít, utána meg majd 2 év múlva megint rinyál egy 150.000 Ft-os telefonért...
"Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci."
Azzal viszont nem értek egyet hogy teljesítménybérként kezeljem az ilyesmit, a gyereket nem megvesztegetéssel kell motiválni. Műszaki ember lévén viszont utánanéznék a kategóriában található telefonoknak, nehogy valami túlárazott divathulladékot vegyek.
most biztos le leszek pontozva, de én nyolcadikos ballagásomra 80 ezres laptopot kaptam. még mindig arról írok, pedig már 20as éveimben járok.
legjobb ajándék volt.
ellenben egy telefon már 1-2 év múlva nem lesz trendi, lesz jobb , okosabb, nagyobb.. akármi.
én olyat vennék neki , ami segíti a középiskolai tanulmányait, pl mint nekem a laptop. de ez csak egy példa volt.
telefonért én nem adnék ki ennyi pénzt, főleg ilyen változó igények mellett. ha nagyon ezt szeretne akkor válasszon egy olcsóbbat.
én nem élek rosszul, jól keresek, de úgy gondolom , hogy ez hatalmas összeg csak egy telefonra. amit mindig magánál hord, bármikor ellophatják, összetörik, beázik stb.
akkor már vennék neki egy 50-60ezrest és majd ha 1-2 év múlva ha jön ki nagyobb tudású, kap megint egy annyi értékűt.
jah és nem tudom minek egy 14 éves fiúnak ilyen telefon. oké , hogy jól tanul, de nem egy üzletember akinek nem illik olcsóbb telefonnal mászkálni, vagy annyira kell neki a nagyobb tudású telefon.
de ha van rá bőven keret és ha ellopnák/összetörténé akkor tudnátok pótolni, akkor hajrá. de ha minden megtakarítás erre menne, akkor inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!