En vagyok a pofatlan senkihazi, vagy anyam?
Nem tudom eldonteni... En azert lennek pofatlan senkihazi, mert rola azt allitom, de o azert mert ugy viselkedik...
Na szoval...vert, tanulatlan, panaszkodik h nincs penze de amikor megemlitem az OKJ-t...hirtelen kussol. Tipikus aljas cigany. (Nyolc altalanosa van)
Cigi, pia hetvegenkent KOCSMA no letere...mert szamara ez a szorakozohely. Nem veszi eszre h kulturalt ember nem jar oda rendszeresseggel...
Kiskorunkban vert, kijott vlmi allergias kiutesem...mas anya szaladna orvpshoz...o letojja egy "ne kepzelj be betegsegeket" 3-4 napja viszketek kinzoan...megkeseriti a napjaimat...nemsokara szobeli...(nyelvvizsgafele...kb ezen mulik a jovom mert olyan iskolaban vagyok)hidegen hagyja...DE!!!
Kepes eljarni otthonrol a haverjaival es hajnalban!!! visszajonni veluk mulatozni mikor az ember mar alszik.. masnap egesz nap alszik...
Azt mondanam, hogy az anyad, de mivel leirtad a "Tipikus aljas cigany" jelzot a sajat anyaddal szemben, te nyerted a " pofatlan senkihazi" jelzot.
Anyad max egy hulye luvnya.
Koszonom a valaszokat.
En koltoznek, de meg messze nem vagyok nagykoru.
Az aljas cigany jelzot meg azert raktam ra mert a ciganyok nagyresze viselkedik igy. (4-5 evesen olyat muveltek velem azoknak par egyede, h azt nem konnyu feldolgozni meg felnottnek sem...ja es termeszetesen ezzel sem foglalkozott...ITT KEZDTEM NEM BIZNI BENNE)
En is lehet h hibas vagyok de amikor vlki igy viselkedik...embeftelenul...tobb esetben is...akkor mar azwrt en is szet tudok robbanni.
Most nem értem a kérdést.
Te elküldök anyádat okj-ra, az meg inkább kocsmázik.
Ezzel most mit lehet tenni? Semmit.
Tanulj és kész és igyekezz elköltözni.
Hát a kérdést olvasva, egyértelmű, hogy te.
Nem jó anya, de mi köze a viszketésedhez? Felnőtt\majdnem felnőtt emberként egyedül is tudsz menni az orvoshoz, nem kell az asszisztálása, maximum pénzt kell adnia a gyógyszerre. A nyelvvizsgádhoz sincs semmi köze, ha lusta vagy tanulni, azért ne anyádat hibáztasd.
Az en édesanyamnak is 8általánosa van.. Mégsem nezem le, sőt becsülöm őt.. Bár ő nem vert
Szerintem anyád nevelése vagy..
Egyik kutya masik eb..
Ugyhogy nem ismetelném a zsavaidat..
Gratulalok, hogy ugyanolyanná váltál, mint amit lenézel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!