En vagyok a pofatlan senkihazi, vagy anyam?
Nem tudom eldonteni... En azert lennek pofatlan senkihazi, mert rola azt allitom, de o azert mert ugy viselkedik...
Na szoval...vert, tanulatlan, panaszkodik h nincs penze de amikor megemlitem az OKJ-t...hirtelen kussol. Tipikus aljas cigany. (Nyolc altalanosa van)
Cigi, pia hetvegenkent KOCSMA no letere...mert szamara ez a szorakozohely. Nem veszi eszre h kulturalt ember nem jar oda rendszeresseggel...
Kiskorunkban vert, kijott vlmi allergias kiutesem...mas anya szaladna orvpshoz...o letojja egy "ne kepzelj be betegsegeket" 3-4 napja viszketek kinzoan...megkeseriti a napjaimat...nemsokara szobeli...(nyelvvizsgafele...kb ezen mulik a jovom mert olyan iskolaban vagyok)hidegen hagyja...DE!!!
Kepes eljarni otthonrol a haverjaival es hajnalban!!! visszajonni veluk mulatozni mikor az ember mar alszik.. masnap egesz nap alszik...
Ha mást nem, akkor legalább negatív példát mutatott. Ettől függetlenül az sem pozitív, ha valaki a saját anyját szidja mindenhol, még akkor sem, ha ilyen emberről van szó.
Próbálj meg a hibáiból tanulni és te tanulj, dolgozz és éld úgy az életed, hogy másokét nem teszed tönkre közben.
Ha most fogsz vizsgázni, akkor már elég idős vagy hozzá, hogy egyedül meglátogasd az orvost.
Kitartást és sok sikert kívánok neked!
az egymásra mutogatásnak nincs értelme
vázold föl magadban a problémákat és tégy meg mindent elenük amit tudsz
vedd úgy ilyen kártyákkal indulsz, de innen a szép nyerni :)
anyud olyan, amilyen, n megváltoztatni akard, az nem a te feladatod. te csak a jövődre koncentrálj.
Én sose értettem az ilyet, ha esetleg én felnövök és elköltözöm innen (már 20 vagyok, de még kell pár év), akkor nem hiszem hogy sűrűn meglátogatnám anyám majd.
Olyan fél-1 évente bőven elég. Hidd el majd megbosszulja az élet, mikro te is majd alig látogatod a jövőben. Neki nem lesz nagyobb fájdalom mint amikor 25-30 évesen azt mondod előtte, hogy pokoli gyerekkorod volt, és rühelltél vele lakni.
Most még komolytalan kis csitri vagy a szemében, aki indulatból beszél, de majd ha felnősz. És akkor is ugyanezt mondod, az fog igazán fájni.
Meg nem tudok, mert kulfoldon szeretnek epiteni ezert kell a sikere nyelvviskola elvegzese.
Edesapam tragikusan elhunyt ket eve, ertelmes rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot, igy maradtak az alkoholista...-ok.
Csak az a baj h nekem birkaturelmem van es nem vagyok haragtarto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!