Anyum mennyire lenne mérges, ha kiderülne hogy egyik kolleganőjéhez rendszeresen átjárok "beszélgetni"?
Pár utcával távolabb lakik tőlünk.Egyedül él, kicsivel több mint 40 éves.
Édesanyám mindig arra nevelt, hogy itthon is szorgoskodjak, kerti munka, egyéb házimunka.
A sors úgy hozta hogy kolleganőjénél is segítettem néha suli után, kertápolás, fűvágás és egyéb munkákban.
Sokat beszélgettünk közben.
Elkezdett tetszeni, és csak úgy megtörtént.
majd azt vettem észre, egyre sűrűbben vagyok nála, sokat gondolok rá.
Anyunak is feltűnt, hogy sok időt vagyok ott, de erre a verzióra még nem gondolt.
Szülők, akik itt vannak, egy ilyen helyzetben mit csinálnátok?
Mint férfi is inkább a 28-assal tudok egyetérteni. Én magam is, de 17 éves fiúként főleg vonzóbbnak találnám a koraberi lányokat, mint egy 40 éves nőt. Szerelem? Képzelem...
22F
Nincs ebben semmi, ha belegondoltok mára már totál elfogadott. 18 éves kiscsaj 40-50 éves faszival dug, fordított esetben is lehetséges.
Erre csak azt mondom az ő dolguk, csak nemi betegség ne legyen belőle, az a kellemetlen.
én is kicsit álszentségnek tartom, hogy sorba gratulálnak a kérdezőnek. ha lány lenne akkor meg jönnének a ribizések..de mindegy is
szerintem anyukád jogosan akadna ki, de majd kiderül. nem hiszem, hogy hónapok után sem fog majd gyanút, hogyha olyan sok időt töltesz nála.
ha nagyon naiv, akkor lehet hinni fogja hogy kertészkedtek.
szerintem se rád lesz mérges, hanem esetleg a kollegájára.
annyiból igaza volt a többi válaszolónak, hogy élvezd ki akkor a lehetőséget, de ne éld bele magad, hogy ez komolyabb is lehetne.
szerintem is jobb, hogyha az ember a barátjával/barátnőjével fedezi fel a szexualitást, de már erről úgyis lecsúsztál
Akik ezzel a lányos példával jönnek, mégis melyik álomvilágban élnek?
Egy 17 éves lány akármikor talál az ujjára olyan "kollégát", vagy szó szerint több százezer 40-es férfit az utcán, aki azonnal hajlandó megdugni, ha a lány hagyja magát.
Ellenben egy 17 éves fiú rohadtul egyáltalán nem válogathat százezerszámra a szexelni akaró 40 körüli nők közül.
Egy 17 éves fiú számára tehát teljesítmény egy ilyen nőt lefektetni, és egy olyan élmény, ami a legtöbb korabeli fiú számára akkor sem adatik meg, ha nagyon szeretné. Egy 17 éves lány számára ellenben egy 40 éves férfival dugni egyáltalán nem teljesítmény, és minden nem totális bányarém 17 éves lány számára bármikor megadatik, ha kedve szottyan hozzá.
Na ha valaki erről a különbségről nem vesz tudomást, az az igazi képmutatás, nem az, hogy "sorba gratulálnak a kérdezőnek".
Ilyenkor eszembe jut a Maunika só egy része amikor a cigánygyerek csinálta fel a harmincx éves nőt. Persze ott a kettőnek összesen volt 100 az IQ-ja, de én is félnék hogy mi van ha a 17 éves felelőtlen fiam felcsinálja a 40 éves nőt aki talán pont arra játszik?
Azt csinálnám a kollégával mint Stanley Ryannel az Officeban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!