Anya mérges a választásom miatt, igaza van?
Az,hogy o minek képzel el,az teljesen mas hogy te mit szeretnél:)Első,es legfontosabb dolog az,hogy érdekeljen a választott szak,érezd jol magad. Ha csak belekenyszeritene az nagyon rossz lenne.Kicsit puffog most,majd megszokja.
Sok sikert az iskoládhoz!:)
SOk sikert!
É ha netán mégsem jön be az autószerelősdi, utána még tanulhatsz bármi mást.
Szerintem sem valo noknek.
Az miert nem jatszik hogy elmesz egy realgimnaziumba, es utana muszaki egyetemre mesz? Nagyon sok lany jar muszaki felsooktatasba, ott tudnak ervenyesulni a nok is, autoszerelokent meg nem.
Attól függ, milyen a fizikumod. A szerelésnél sokszor 10 kg fölötti alkatrészeket, szerszámokat kell megmozgatnod. Menj el egy szerelőműhelybe, és kérd meg a szakit, mutassa meg, miről is van szó.
Szerintem nem nőnek való, de ettől még lehet olyan nő, aki kiváló autószerelő.
bezony, 7-esnek igaza van! :) amúgy meg ma már kezdenek egyre kevésbé lenni női és férfi munkák.
vannak óvóbácsik, kamion és buszsofőrnők, fodrászférfiak (akik szerintem lényegesen jobban dolgoznak egyébként mint a nők) szóval ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!