Anya mérges a választásom miatt, igaza van?
Akkor menj gimibe!!!
Nehogy szakkozepbe menj.
Gimnaziumbol siman mehetsz barmilyen muszaki felsooktatasba, de ha 2 ev mulva meggondolod magad es mast szeretnel tanulni, az is lehetseges lesz.
Egy szakmaval ma mar nem lehet normalisan boldogulni, es klasszikus autoszerelokre is egyre kevesbe van szukseg.
Figylejetek, mondhattok nei akarmit, mindenre van valami kifogasa.. de nem ertem, akkor miert raktad fel a kerdest?
Egyebkent meg 17 eves lanykent irom, hogy en sem ajanlom. Hidd el, hogy negy ev mulva valoszinuleg mas lesz az elkepzelesed, mint per pillanat. Egyebkent meg azt irtad, hogy a muszaki dolgok erdekelnek, viszont attol hogy szereted az autokat, agjgy mar irtam ez valtozht benned, lehez hogy ott helyben mar.nem lesz olyan izgi, egyszoval nem biztos a dolog.
En is azt modnom, hogy ilyen atlaggal menj gimibe, tegyel le egy nagyon eros erettsegit, es menj muszakira. Addigra mar egy sokkal jkbban kifejlrtt szemelyiseged lesz, es nagy valoszinuseggel meg lesz hogy pontosan mit szeretnel.
Nem mellesleg az autoszereleshez sem az aszta n jo( ertem, hogy anyud kinotta, de a szavaidbol itelve, te meg nem, es mi van ha n is fogod)
Illetve, eleg erosnek, es jonak.kell lennie a fizikumodnak, sokszor nagyon nehez sulyokat kell emelni, mondom ezt ugy hogy a parom imafja butykolni az autot, es sokszor segitek.neki.
Harmadreszt pedig, lehet, hogy mint no vonzod a pasikat egy ilyen szakmaban, de hidd el hogy sokan bem a tudasod miatt mennenek hozzad, meg nem is ugy neznenek rad mint egy ferfire.
Szoval tenyleg, szerintem gondold meg ezt a dontest, nem rosszbol irjuk, de termeszetesen dontolz ahogy tondol, mi ugy sem fogjuk tudni megakadajozni, ez a te eleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!