Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya megharagudott rám mert...

Pepuska kérdése:

Anya megharagudott rám mert mielőtt elment volna dolgozni mondta hogy a zoknikat tegyem be a fiókba de én elfelejtettem és most nagyon mérges nem szól hozzám mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Kérj elnézést és kérdezd meg, hogy most tudsz-e neki valamit segíteni.
2015. jan. 17. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Ha ennyi miatt nem szól hozzád, akkor anyád nem százas. Viszont ha úgy csinálsz, mint a két öcsém, hogy napokat kell könyörögni nekik, nem csinálnak semmit, de ha le van ordítva a fejük egy hét után, akkor meg "miért kiabálsz?"..... hát ez esetben viszont megértem anyádat.
2015. jan. 17. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

"Ha ennyi miatt nem szól hozzád, akkor anyád nem százas."

Én is pont ezt akartam írni. Sajnállak anyukád miatt. Ne foglalkozz vele. Én tudom, mi a baja.

2015. jan. 17. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

Sztem a zokni csak az utolso csepp volt a poharban. Kizart, hogy csak a zokni nem elrakasa miatt pipa.

Ezentul probalja meg magadtol is segiteni, nem csak akkor ha kerlelve vagy vagy mar unatkozol es azert segitesz. Most hagyd lehiggadni es ha latja, jogu szo nelkul is segitesz rendbe jon minden meglatod.

2015. jan. 17. 11:05
 5/6 A kérdező kommentje:
nem arról van szó hogy nem százas csak mostanában hamar felejtek el dolgokat és ez már nem az első eset volt..és engem nem úgy neveltek hogy ha valamit elfelejtek akkor rögtön ütnek vagy kiabálnak.NEM engem normális nevelésben részesítettek és nem bántalmaztak.és édesanyám pedig így szed minket rendes gatyába hogy egy fél napig nem szól hozzánk ha nem csináltunk meg valamit amit megkért..egyébként köszönöm a többieknek a válaszokat nagyon hasznos volt! beszéltem anyával és minden rendben van :)
2015. jan. 18. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
tedd be a zoknit
2015. jan. 21. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!