Anyum mennyire lenne mérges, ha kiderülne hogy egyik kolleganőjéhez rendszeresen átjárok "beszélgetni"?
Pár utcával távolabb lakik tőlünk.Egyedül él, kicsivel több mint 40 éves.
Édesanyám mindig arra nevelt, hogy itthon is szorgoskodjak, kerti munka, egyéb házimunka.
A sors úgy hozta hogy kolleganőjénél is segítettem néha suli után, kertápolás, fűvágás és egyéb munkákban.
Sokat beszélgettünk közben.
Elkezdett tetszeni, és csak úgy megtörtént.
majd azt vettem észre, egyre sűrűbben vagyok nála, sokat gondolok rá.
Anyunak is feltűnt, hogy sok időt vagyok ott, de erre a verzióra még nem gondolt.
Szülők, akik itt vannak, egy ilyen helyzetben mit csinálnátok?
Huh, belegondoltam, én mit tennék (fiús anya vagyok, több 40 körüli kolléganővel:-))
A gyerekem fontos, őt szeretem, neki akarom a legjobbat. Pipa lennék rá, hogy hazudozott, de (egyelőre) ezt félretenném. Nagyon sokat beszélgetnék vele arról, hogy mit akar ettől a kapcsolattól, milyen buktatókra gondoljon, de éreznie kell, hogy mellette állok. Gondoskodnék arról, hogy töltsön minél több időt távol a "tetthelytől", intéznék neki tábort, balatoni nyári munkát, utazzon, ismerkedjen stb.
A kolléganő viszont jobban tette volna, ha meg sem születik, pokollá tenném az életét, amíg el nem tűnik a közelünkből:-(
És ha ezért megharagudna a gyereked rád?
A kolleganőddel akarna lenni, és nem távolabbra utazni?
Vagy kiderülne szeretik egymást, kölcsönösen.
1 év és nagykorú, akkor is ezt tennéd, amiket írtál?
Haver én annak idején 17 évesen mit nem adtam volna egy ilyen kapcsolatért. Komolyan mondom egy hős vagy a szememben. Most már nem igazán érdekelnek a korosabb nők, főleg a 40 körüliek, de egy pacsit megér. 22/f
Én az egyik válaszolóhoz hasonlóan leülnék veled és egyértelművé tenném számodra, hogy melletted állok, de ennek a kapcsolatnak nagy eséllyel nem lesz jövője. Ha jól érzed magad, akkor próbáld meg titokban tartani, mert mások rossz szemmel nézhetnék. A kolléganővel kicsit durvábban is elbeszélgetnék, de semmi esetre sem tiltanálak el tőle, mert annak nem lenne értelme.
Igen. 17 évesen az ember állandóan szerelmes, főleg egy fiú, hol ebbe, hol abba:-) Nem várható el tőle, hogy érett, felelősségteljes döntést hozzon párkapcsolati téren (sem), egy 40 éves nőtől viszont igen. Ha ő kihasználja a gyereket, netán még gyorsan teherbe is esik tőle, mert ketyeg a biológiai óra, az a szemétség netovábbja. Megfosztja a srácot attól, hogy a korának megfelelően élje az életét, tanuljon, lásson világot, gyűjtsön tapasztalatokat, élméyeket (nemcsak kapcsolati jellegűeket:-)), és amikor úgy érzi, eljött az ideje, érett fejjel alapítson családot.
Ha csak szórakozni akar, az még a kisebbik rossz, 40 éves érett nő normális esetben nem vesz komolyan egy 17 éves srácot, de azt is tegye már mással, basszus:-(
Én büszke lennék rád ha a fiam lennél!
43F
Én se a gyerekre lennék mérges, 19-es.
Az a gyanúm, hogy a srácnak a kollegina volt az első. Tapasztalatnak, tanulásnak oké, többnek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!