Ti megengednétek a 18 éves lányotoknak, hogy összeköltözzön a 23 éves barátjával?
Hehe, ez egyre jobb, itt minden ellenvelemenyt megfogalmazo egyedulallo, irigy, sotet ember :)
eszedbe jut meg valami negativ minosites?
Szerintem meg semmifele irigyseg, plane nem butasag nem volt az ellenvelemenyekben, csak rengeteg ember mar megtapasztalt olyat is, amit ti, kis tinik meg esetleg el sem tudtok kepzelni.
Akkor most en is elkezdem a minositgetest, rendben?
Teny az hogy 6 honap utan marhara nem ismeri a baratjat. nyilvan amikor az ember 18 eves es hetekben mer egy kapcsolatot akkor 6 honap soknak tunik, de valojaban semmi, plane hogy valojaban nem is igen talalkozhatnak gyakran.
teny az hogy mindenfele jovedelem nelkul totalisan ki lesz szolgaltatva a fickonak.
Lehet ezeket vitatni de nem erdemes. Innentol kezdve a dolog kimenetele is erosen egy iranyba mutat, persze az is lehet hogy orok szerelem lesz belole, csak kicsi a valoszinusege.
Nyilvan abban is kulonbozunk hogy ki hogyan iteli meg az eltartottsagot. van akinek ez teljesen rendben van, van aki ettol sikito labrazast kap, mert sajat magat csakis fuggetlen emberkent kepes elkepzelni.
Attol meg hogy leirom hogy szerintem hulyeseget csinal meg nem vagyok ra irigy, sot. Inkabb sajnalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!