Ti megengednétek a 18 éves lányotoknak, hogy összeköltözzön a 23 éves barátjával?
Kedves #103-as!
A keletinél 30 körülért mehettem volna egy kis garzonba + kaja.
Nem csak a 12. és a többi relatíve drágább kerben vannak lakások.
Egyébként pedig ezért szoktak diákoknak hirdetni külön szobákat, és úgy csak 1-1 szobáért kell fizetni. Vagy többen közösen bérelnek egy olcsóbb helyet.
Tudom hogy 60 alatt is találok lakhatást ha szeretnék, ezért irreálisan magas még mindig a havi 120 / 140 ezer forint.
Itt szerintem mar regen nem arrol van szo hogy a szuelid most akkor elengednek vagy sem. Ez nem kerdes, fogod magad es mesz.
Hanem arrol van inkabb szo hogy van-e ertelme annak amit csinalsz, milyen kockazatokkal jar, es hogyan lehetne ezekre felkeszulni.
Ezt mindenki nyilvan a sajat szaja ize szerint iteli meg.
Ha koliba mégy az nem baj, de ha a barátodhoz költözöl az igen?
Én sem értem a szüleidet, ha koliba mégy sem fogsz minden nap vagy héten hazamenni. Szóval arra is mondhatjuk, hogy elveszítenek.
Elmégy koliba, túlvagy az első vizsgaidőszakon, közben szerzel munkát, azt odaköltözöl a pasidhoz. Ennyi. Mit kell ezen problémázni.
Nincsenek barátaid sem????
Menekülsz otthonról???
A pasid elfogad olyannak, amilyen vagy?
Én azt reméltem, legalább lelkileg rendben vagy, még ha fiatal is vagy. Most ezzel a kapcsolattal mit kompenzálsz? Támaszkodás balról jobbra? Tudod, ezt pszichológusok kezelik ám!
"Félek az emberektől, antiszoc vagyok."
hajaj. ez egyre jobb.
Igen, mert benne bizok. Ő az egyetlen,akibe tényleg bizok.
B terveim: két osztàlytàrsam pestre megy albérletbe. Nem hiszem hogy nem fogadnânak be (és akkor tényleg keresnék munkàt). Màsik, unokatestvérem is él pesten. Hozzà is mehetnék. Vagy unokatesom mamâjàhoz vègső esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!