Ti megengednétek a 18 éves lányotoknak, hogy összeköltözzön a 23 éves barátjával?
Kedves #103-as!
A "sulis dolgok, bérlet, gyógyszer + kaja az hol kb 120-140 ezer forint neked?
Írta a kérdező hogy államin van, szintúgy én is és tudom mennyi járulékos költséget kell fizetnem erre-arra.
A bp.i havi diákbérlet nincs 4 ezer forint, gyógyszer az opcionális plusz kiadás esetenként a kaját pedig 20. ezerből egy főre tokkal vonóval kihúzom egymagam / hó. Ezt felszorzom, még akkor sem vagyok közelébe sem a 120 / 140 ezer forintnak.
Mi a fenéről beszélsz??
(Jaa, és államin szoctám / alaptám mellett van egy rakat támogatás amit meglehet igényelni, tehát még a felsorolt tételeket is kilehet gazdálkodni. 4 éve élek külön, és soha nem rúgott még csak 100 ezer forint közelébe sem a havi lakhatásom..
Persze nem is vásárlok 20-30 ezerért ruhákat, de erősen túlzásnak tartom amit írtál!)
dolgozni se engednek
költözni se engednek
te most felnőttet akarsz játszani? azzal nem érsz el semmit sem. ha elmentél volna dolgodni, azzal igen! akkor látták volna, hogy van benned felelősség meg akarat...így meg?!
és ha visszateszik költségre?
vagy ha fel se veszik sehova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!