Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek a 18 éves...

Ti megengednétek a 18 éves lányotoknak, hogy összeköltözzön a 23 éves barátjával?

Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 13:13
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/232 A kérdező kommentje:
De felkészültem a legrosszabra...
2015. máj. 26. 15:01
 122/232 anonim ***** válasza:
38%
ja igen..ha az én lányom akarna ennyire felnőtt lenni, akkor utána ne jöjjön haza hogy még sem működött, nem olyan buli az az élet. választott, akkor oldja is meg a problémáit egymaga.
 123/232 anonim ***** válasza:
69%

Kedves #103-as!

A "sulis dolgok, bérlet, gyógyszer + kaja az hol kb 120-140 ezer forint neked?

Írta a kérdező hogy államin van, szintúgy én is és tudom mennyi járulékos költséget kell fizetnem erre-arra.

A bp.i havi diákbérlet nincs 4 ezer forint, gyógyszer az opcionális plusz kiadás esetenként a kaját pedig 20. ezerből egy főre tokkal vonóval kihúzom egymagam / hó. Ezt felszorzom, még akkor sem vagyok közelébe sem a 120 / 140 ezer forintnak.

Mi a fenéről beszélsz??

(Jaa, és államin szoctám / alaptám mellett van egy rakat támogatás amit meglehet igényelni, tehát még a felsorolt tételeket is kilehet gazdálkodni. 4 éve élek külön, és soha nem rúgott még csak 100 ezer forint közelébe sem a havi lakhatásom..

Persze nem is vásárlok 20-30 ezerért ruhákat, de erősen túlzásnak tartom amit írtál!)

124/232 anonim ***** válasza:
57%

dolgozni se engednek

költözni se engednek

te most felnőttet akarsz játszani? azzal nem érsz el semmit sem. ha elmentél volna dolgodni, azzal igen! akkor látták volna, hogy van benned felelősség meg akarat...így meg?!

2015. máj. 26. 15:02
 125/232 anonim ***** válasza:
72%
Én megértem a szüleid. Nyilván valamennyire ismernek már, hogy azt mondják, hogy nem vagy elég érett az összeköltözésre. Lázadsz és menekülsz. Ez egy jó lehetőség neked, hogy fogd magad és fuck off-ot bemutatva kisétálj a szülői házból. Én azt mondom neked, tedd csak meg. Úgyis mondhat bármit az ember, most mindent támadásnak fogsz fel. Amikor szerelmes voltam én is a búsba küldtem azokat, akik próbálták terelgetni a hülye szerelmes fejem. Azóta sok viz lefolyt a Dunán és beláttam, hogy védeni próbáltak. Én is hamarosan szeretnék összeköltözni a párommal, de csak is akkor, ha lediplomáztam (2 hét múlva) és találtam állást. Nekem az önérzetem nem engedné meg, hogy eltartson, még ha ő ajánlaná fel sem. Ilyen vagyok. De aztán vigyázz, mert fél év tényleg nem nagy idő. Arról meg ne is beszéljünk, hogy most fognak csak kiütközni az ellentétek, hisz össze lesztek "zárva"
2015. máj. 26. 15:02
 126/232 anonim ***** válasza:
68%

és ha visszateszik költségre?

vagy ha fel se veszik sehova?

2015. máj. 26. 15:03
 127/232 anonim ***** válasza:
61%
Hogy, mivel készültél fel a legrosszabbra?
2015. máj. 26. 15:03
 128/232 anonim ***** válasza:
60%
igen csakhogy a filmekben a lány nem nulla forinttal megy eltartatni magát, úgy hogy a józan ész nem számít.. ha ennyire nagylány, akkor szakítás után is legyen az, hagyja ott az iskolát, kezdjen dolgozni teljes állásban hogy el tudja magát tartani. mert azt remélem a kérdező sem gondolta, hogy ha nem jön össze csak úgy hazamegy mintha mi se történt volna?
2015. máj. 26. 15:04
 129/232 A kérdező kommentje:
De ott a mâsik oldal, hogy nem akarom tönkretenni a kapcsolatomat velük. De ezt ugy élik meg,hogy itthagyom őket végleg.
2015. máj. 26. 15:04
 130/232 anonim ***** válasza:
76%
103as vagyok.. én ebbe beleszámoltam az albérletet és a rezsit amit akkor kell majd fizetnie ha szakítanak.. tehát nem csak az iskolás dolgokat. pesten pedig albérletet 60 ezer alatt nem talál.. így már érted?
2015. máj. 26. 15:05
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!