Ti megengednétek a 18 éves lányotoknak, hogy összeköltözzön a 23 éves barátjával?
tessék menekülsz!
végre csak kibökted
és ha a pasid kirak akkor mi a terv?
híd alá? utcasarok? konténer?
Szerintem itt mindenki megertette hogy menekulsz otthonrol, nem is az a gond, hanem az ahogyan teszed.
A koli tokeletes megoldas lenne meg egy par evig. vagy pedig szakadj le a koldokzsinorrol (tok mindegy kihez van kotve a masik vege, a szuleidhez vagy a baratodhoz) es keress munkat, alld meg a helyed onalloan. Csak gondolom ez utobbihoz nem fulik a fogad.
"Miért nem tudnék megvennni egy kiflit sem? "
Mert nincs sajat jovedelmed, es egy ideig nem is lesz. Ezert.
okos lány, feltalálja magát
az ősi szakma biztos menne
Huha...mi lett itt... en is azt javasoltam meg az elejen, hogy nem koltoznek (illetve, elobb keresnek munkat) de elegge elgurvult azota a helyzet es elolvasva a valaszokat, hat azt kell mondjam, kedves kerdezo, ne hallgass a sok negativ hozzaszolora. Igaza van valamelyik elottem valaszolonak, kerdezd meg a baratnoidet is, egyeb rokonodat.
Kit erdekel, masok mit gondolnak rolad, ki/mi vagy?
Miert lennel prostitualt ha egy szereto parod van. Parkapcsolatban elsz nem csak d*ni kellesz neki, nem?
Az, hogy valakinek nem sikerul es egy het/honap utan kidobja a parja, elofordul, de az ellenkezoje is. Csak toletek fugg, milyen lesz az egyutteles.
Hogy hova mennék??
Munkàt azért nem tudok keresni most mert pàrom 100 km-re lakik tőlem,pesten. Ott lenne lehetőség. Itt nâlam, pici faluban nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!